Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen man

13 jaar geleden

hallo allemaal,

Al een hele tijd heb ik een droom wat me toch heel erg bezich houd. Ik ben getrouwd al 11 jaar maar bij ons is wel de sleur er een beetje uit en dat komt ook wle omdat er een hele hoop vervelende dingen is gebeurt.
nu sinds een paar maanden droom ik steeds over een één en de zelfde man die ook heel dicht bij me woont. Het zijn dromen waar we samen zijn veel leuke dingen doen elkaar intens zoenen en ook dat hij me helpt met een scheiding. Het houd me bezich. en nu valt het bij me zelf heel erg op dat zodra ikhem ziet kriebbels in mijn buik voelt. De hele dag denk ik aan hem waar ik ook ben wat voor muziek ikook draai. Dit heb ik in jaren niet meer gehad en vindt het dan ook wel vreemd maar ook heel mooi. Hij heeft wel eens een opmerking gemaakt zo van WAT IK ZOU WILLEN DAT KAN IKNIET KRIJGEN en hij keek toen lachend mij kant op. Ik heb daar niet op gereageert maar het houd me wel bezich. Heb ook wel nu gedachtens van wat ik zo graag zou willen. Gewoon even een tijdje samen zijn en dingen delen of een mooie strandwandeling maken en dan ookmet zons ondergang. Die gedachten heb ik gewoon en ik voel me daar fijn bij. Het hem durven zeggen nee dat durf ik niet hoe oud ik ook ben. Het is ook wel een gevoel van verliefd zijn en na al die jaren vindt ik dat wle heel fijn. Maar wat ik er mee aan moet dat vindt ik wel moeilijk en wat mijn dromen houden zou ik ook graag willen weten en hoop datjullie dat voor mij kunnendoen.

dromer37

K.a.
13 jaar geleden

Hallo Mvr.,

ik heb misschien een theorie hiervoor het zit namelijk zo nu ik je verhaal heb gelezen wil ik jou zeggen dat als je je ogen een klein beetje open doet dan weet je dat deze man jou ware is want we zijn allemaal 2 helften van elkaar de man met wie je nu gaat bij hem heb je 11 jaar je leven aan verspild ik weet zeker dat deze man waar je over droomt jou ware is als je mij begrijpt als je mij niet begrijpt raad ik u aan om de film Hancock te kijken van acteur Will Smith daar wordt het beter uitgelegd dan hoe ik het vertel.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

m.v.g.

K.a.

P.s. voordat je wordt geboren is je andere helft ook samen tegelijkertijd met jou eruit gesneden.

13 jaar geleden

Hallo K.a

aller eerst erg bedankt voor je reaktie. Ik wil niet zeggen dat ik 11 jaar van mijn leven verspilt hebt aan deze man. Maar bij ons is het meer een sleur geworden nadat ik of samen te veel hebben meegemaakt met overlijdens van onze dochter en famillie en noem maar op. Het was een hele hektische tijd. Aan de ene kant zijn we toen wel iets naar elkaar toe gegroeid en deden we echt alles samen. Maar ineens ging het helemaal mis en waardoor ik weet het niet. We zijn verhuisd en daar leerde we mensen kennen die leuk tegen ons deden wat we in de andere buurt niet hadden. Ik bloeide helemaal op ikgenoot ervan en mijn man was ook wel jaloers. Ik kreeg ineens vlinders maar had het niet door bij wie tot ik er achter kwam heb het van me proberen af te zetten maar het lukte niet. Ook die opmerking blijft wel bij me hangen. Maar ik weet ook helemaal niet of het van 2 kanten is en durf het dus ook niet te zeggen of aan hem toe te geven. Die dromen zijn me veel waard en zoals je zegt misschien is hij wel de ware voor mij ik weet het niet. maar wat bedoel je met 2 helfden dat begrijp ik niet. Ik hoop gewoon nog eens op een mooi moment even samen dat we dingen samen kunnen delen omdat hij ook wel een vervelend verleden heeft. Er zijn al meer mensen geweest die bijna het zelfde zeggen als jij maar ik kan daa rniet zo in geloven vindt dat moeilijk. En daarbij kan ik heel moeilijk dingen loslaten en stappen zetten dat vindt ikheel moeilijk. Maar wie weet komt er een moment dat die stap wel genomen wordt. Ik ben heel gelukkig met mijn kinderen en daar vecht ik voor maar hoelang hou je dat nog vol.

groeten dromer37

13 jaar geleden

Hoi Dromer37,

Als je verliefd wordt op een andere man, is dat in eerste plaats een waarschuwing dat je wat mist in je huidige relatie. Het wonderlijke met dromen over zoenen met een andere man zeker niet altijd betekent dat je werkelijk voor die andere man moet gaan. Personen in dromen staan vaak voor hun kwaliteiten, opvallende eigenschappen die je zelf ook hebt, maar waar je je niet zo van bewust bent. Zoenen in dromen is meestal niet meer dan het advies om je met die kwaliteiten in jezelf te verbinden. Dus als je zoent met die man, zou dat best eens een advies kunnen zijn om eens te kijken naar de eigenschappen die die man voor jou zo aantrekkelijk maken. Het zijn eigenschappen die je nodig hebt en die je misschien wel kunnen helpen om je huwelijk weer glans te geven. Meer 'mannelijke' kwaliteiten, zoals bv daadkracht, creativiteit, assertiviteit.

droompje
13 jaar geleden

Hi

Ik heb hetzelfde. Ik ben 6 jaar samen met mijn man en we hebben een zoontje samen. Er zijn wel aandacht punten maar verder hebben wij het goed naar ons zin. Wij hebben een ander huisje gekocht en gaan dus groter wonen. Sinds we dit huis gekocht hebben heb ik van die vreemde dromen. Ik werk al 1.5 jaar bij een bedrijf en daar werkt ook een man. Vlotte jongen en ziet er zeker niet slecht uit. Ik heb er verder nooit aandacht aan besteeds totdat ik dus over hem ben gaan dromen. Ik ben in mijn dromen verliefd op hem e zals eerder beschreven is het wederzijds. Als ik wakker wordt dan ben ik helemaal onderste boven. Ik ben dan echt verliefd met vlinders enzo. Als ik moet werken probeer ik er extra leuk uit te zien en doe echt mn best om m te zien. Maar als ik m zie doet het me niets. Althans voor het oog is het altijd prettig maar verder niet. Dan ben ik blij dat ik getrouwd ben met mijn man en dat er niets aan de hand is. Maar snachts is het weer hetzelfde. Het duurt nu echt al een maand ofzo. Ik verheug me op het slapen gaan omdat de kans groot is dat ik over hem droom. Ik vind het een fijn iets . Alleen als ik wakker wordt is het minder want dan wou ik weer dat het echt was. Ik heb 2x slechter over hem gedroomd en toen was dar gevoel ook weg. Raar toch. Ik denk zelf dat het komt doordat hij zo afstandelijk is en dat is natuurlijk interresant. Ik wordt er nu een beetje gek van. Het zet je zo aan het denken, is mijn huidige reltie wel wat ik wil. komt het door de verhuizing die we krijgen, WAT IS HET.

carmen klemmo
5 jaar geleden

Hi
Ik droom al de derde keer dat mijn man zoent met een man en als ik boos word en vraag hoe wat waarom hij ene droom gewoon zwijgtof degene stil houd om Niets te zeggenen 1 keer was het een vriend van hem die homo is en ze praten niet volgens me man

5 jaar geleden
Beheerder

Iedere man draagt wel een stukje homo in zich, al wordt dat meestal hardnekkig ontkend.
Het gaat daarbij niet om seksuele voorkeuren maar om meer feminiene kanten, dus de invloed van de anima.
Dit verandert namelijk de man in een veel zachtaardiger type, sociaal invoelend, meer smaak en stijl, tikje verfijning enz. Het maakt de man vaak zelfs mannelijker (minder bouwvakker).
Het zoenen is iets overnemen opzuigen letterlijk. Dus zijn vrouwelijke kant geprojecteerd op een man die wel zijn feminiene kanten erkent.

Tja of hij nu ook nog een homo in de kast is ?
Het komt wel voor dat mannen wat intiemer met homo's omgaan zonder seksueel te zijn.
Helaas is het nog altijd een vastgeroest vooroordeel dat zachter mannen verwijfd of laf zouden zijn en dus onmannelijk. Maar mannen zijn net zo verschillend als vrouwen. We kennen immers ook manwijven.
Mannen kunnen weleens watjes zijn maar dat is beter dan een geforceerde houding aan te nemen die niet bij de aard past en daarmee bedoel ik weer geen seksuele aard of voorkeur.

Zo gaan mannen in het oosten heel anders met elkaar om dan bij ons en is een kus een vorm van broederlijkheid. Precies zoals hier vrouwen elkaar kunnen kussen zonder daardoor lesbisch te zijn.