Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verliefd op mijn beste vriendin

Maurits
15 jaar geleden

Ik slaap de laatste tijd erg slecht, nu is dit niet zo erg omdat het vakantie is maar volgende week moet ik naar school dus dan wil ik weer wel goed kunnen slapen, ik dacht dat het misschien aan mijn dromen zouden kunnen liggen.

Het is eigenlijk al een tijd geleden begonnen, ik vond een meisje leuk (E) en zij mij ook (dat dacht ik tenminste) toen die geen gehoor gaf, heb ik een tijd slecht geslapen en alleen maar gedroomd dat ik wel iets met E had en dat alles helemaal goed was.

Nu heb ik door haar een nieuwe beste vriendin (S) gekregen (dit was de beste vriendin van E), ik heb met S over alles gepraat wat er was gebeurt tussen E en mij. Ik kon altijd mijn hart luchten bij haar en S kan dit ook bij mij. we zijn denk ik toch wel naar elkaar gegroeid.

Nu droom ik de laatste tijd dat ik iets met iemand heb, in mijn droom was ik op mijn feest wat eergisteren was aan het zoenen. ik wist niet wie de persoon was dus ik ging er vanuit dat de droom niks betekende. Op mijn feest gebeurde het dus wel. ik heb dus met S gezoend. En nu begin ik weer met slecht slapen. Nu droom ik dus weer dat ik iets met S heb, maar in de droom ben ik bang dat ik iets verkeerd doe waardoor ze weg gaat. ik heb deze droom nu 4 keer gehad, want ik kan niet lang achter elkaar slapen dus doe ik het maar in stapjes.

Ik hoop echt dat iemand me kan helpen met deze droom, zodat ik weer goed kan slapen

Groetjes Maurits

Maurits
15 jaar geleden

Ik weet niet of de locaties van de Laatste paar dromen relevant is, maar het is vaak in het donker onder een lantarenpaal op een plek die ik niet ken. En het lijkt alsof het altijd vriest, want het voelt altijd heel koud aan.

Als iemand nog meer info nodig heeft, als ik iets ben vergeten dan kun je ze altijd vragen

15 jaar geleden

Hoi Maurits.

De kus in de droom staat soms ook symbool voor communicatie. Meestal wordt hiermee geestelijke communicatie bedoeld.

De gebeurtenissen op het feestwijzen vaak op conflicten en moeilijkheden tussen de dromer en zijn omgeving.

Maurits
15 jaar geleden

Wat bedoel je precies met geestelijke communicatie?

Groeten Maurits

15 jaar geleden

Hoi Maurits,

De kou, ik denk dat het gaat over de gevoelens van S, je vind ze koud aanvoelen, je hebt het gevoel dat ze op een of andere manier niet van je houd, daar kun je fout in zitten, maar dromen weerspiegelen meestal alles wat je meemaakt, maar zelf niet in de gaten hebt. Op een plek die je niet kent, je kent de gevoelens amper of niet wat van S afkomt, ik kan ook helemaal fout zitten, maar zo denk ik erover.

Weet je zeker dat je S goed genoeg kent, dat je alles van haar weet, weet hoe zij zich voelt? Misschien moet je met haar praten over haar gevoelens over jou, misschien dat je beter kunt slapen omdat jij ook meer zekerheid hebt in alles. Weet je zeker dat je over E heenbent, weet je zeker dat je iets met S wilt, of is het alleen zoenen ? Beantwoord deze vragen voor jezelf, misschien dat het helpt.

Succes

15 jaar geleden

Geestelijke communicatie is dat je contact wilt maken met iemand, maar dat alleen kunt via de gedachten, dat je alleen met iemand in contact komt met gedachtes, dus elkaar niet werkelijk aanspreekt.