Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zou die droom kunnen betekenen dat we uit elkaar gaan ??

15 jaar geleden

hey allemaal,

ik heb gedroomd dat ik in mijn kamer sliep op mijn bed en naast mij sliep mijn vriend. ineens was hij weg en ik werd wakker helemaal vedrietig in mijn droom omdat hij er niet meer was en keek uit het raam en hij stond buiten met een groene tas en er stonde buiten 2 auto's. de een is van mijn vader en mijn vader zat ook achter de stuur en mijn broertje zat achterin en de ander auto was van mijn vriend. mijn vriend bleef naar mij smile en staptte vervolgens in de auto bij mijn vader in en hij bleef die smile op zn gezicht houden en bleef naar mij kijken terwijl de auto aan het weg rijden was en ik was vedrietig en vroeg waarom hij weg ging en hij bleef alleen smile en mij gerust te stellen door te zeggen dat het mijn vader maar is waar die in ging stappen en ik d8 in mijn droom oke als dit is wat hij wil is het goed.

wat betekend dit? die droom komt telkens terug en ik iemand heeft mij gezegd dat we uitelkaar gaan en iemand anders zei dat we uitelkaar gaan en we kome later pas bij elkaar terug ?? ik weet het echt niet we zijn al een keer eerder uit elkaar geweest zou het nu weer het geval kunnen zijn ??

kan iemand mij dit uitleggen :(

15 jaar geleden

Hallo Lisa,

Ik denk niet dat die droom jou wil vertellen dat jullie misschien uit elkaar gaan. Ik denk dat het een bepaalde angst is in je dagelijkse leven bewust of onbewust ben je hiermee bezig. De angst om iemand te verliezen is speelt bij mij ook een rol en wat ik ervan geleerd heb is de angst te herkennen en de koe bij de horens te vatten door anders tegen je relatie aan te gaan kijken. Als je maar lang genoeg bang blijft, want die gevoelens worden op een gegeven moment heel vertrouwd, ga je onbewust situatie´s creëren die je wantrouwen of je angst bevestigen, niet doen is het leven veels te leuk voor!! Probeer er eventueel nu al aan te werken, want stel de relatie zou stuk lopen, neem je je probleem mee in de volgende nieuwe relatie. Wat het verband is in je droom tussen je vader en je vriend kan ik je helaas niet uitleggen, daar mis ik de kennis. Ik herkende bepaalde stukjs uit je droom en de angst die je erbij voelt, ik denk dat het bij jou net als bij mij toch een stukje angst is wat je onbewust bezig houdt, want je zei dat jullie al eens eerder uit elkaar zijn geweest.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen.

Groetjes Bo

15 jaar geleden

hey Bo,

je hebt gelijk er zit wel een soort angst in, maar het is niet zo dat ik me erg mee bezig houd en hij merkt er verder ook niks van hoor. het is meer zijn twijfels die mij gek maken en ik droom altijd over dingen vooraf vandaar dat ik me zorgen ging maken
als ik een droom vaker zie en die ook onthou dan heeft het altijd wat te betekennen vandaar dat ik graag wilde weten wat voor betekenis het zou kunnen hebben !!

Groetjes lisa