Naaktfoto?

Yaya
2 jaar geleden

Hey,
Ik droomde gisteravond dat ik in de badkamer was, en toen ik in de spiegel keek had ik rood haar. Ik vond het eigelijk niet lelijk, maar nu ik dit besef vind ik dit echt heel raar HAHA. K zou uberhaupt nooit mn haar rood willen verven, het was echt ‘ furie rood ‘. Oke anyway, ik wilde op dat zelfde moment een naaktfoto maken van mezelf. Dat deed ik ook, ik maakte er 2. En die wilde ik sturen naar een jongen ofso maar ik had dit nog niet gedaan ofzo hoor. En toen mn moeder mijn telefoon later opeens in beslag wilde nemen, weigerde ik omdat ik die foto’s erop had staan en ze dit niet mocht zien.

Wat ik wel heel raar vind is dat ik verder in mijn droom gewoon zwart haar had, zoals normaal. Alleen in dat badkamer deel had ik rood haar.

Wat zou rood haar kunnen betekenen, en die naaktfoto?

2 jaar geleden
Beheerder

Nou ja, roodharige vrouwen................. Eros.

Rood werd in Venetië en ook wel elders gebruikt om vrouwen van lichte zeden aan te duiden. (courtisanes)
Die vrouwen waren niet altijd wat we er tegenwoordig onder verstaan, daar waren zeer ontwikkelde vrouwen bij met welgestelde klanten.
Meer een soort escortvrouwen met allure en niet zelden een luxueus pand. Zelfstandige types die b.v. ook componeerden en schreven of dichtten.
Die waren dus op veel terreinen thuis als literatuur, muziek, dans enz.
We hebben het overigens nog steeds over de "rosse buurt".

Roodharig naakt in een badkamer dat zich met een foto's wil profileren. Ahum. Lachen.

De vurige godinnen werden vaak met rood haar afgebeeld dat natuurlijk aan vlammen (haat en/of hartstocht/ temperament)doet denken.

Hier nog wat roodharigen. [color-red.yolasite.com]

Kelten hadden rood haar of verfden het rood om krijgshaftiger te lijken.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

1 keer bewerkt. De laatste keer was 2 jaar geleden door Sheherazade.

2 jaar geleden

Je intimiteit komt hier in je droom naar voren. De naaktfoto’s zijn ook alleen voor jezelf bestemd. Het is niet verstandig om het door te sturen naar anderen. Je intimiteit kan hiermee misbruikt worden. Het kan op allerlei sociale media terecht komen. Daarmee kun je je zelfvertrouwen in gevaar brengen. In Egypte stonden roodharige slaven voor ongeluk. In de Romeinse tijd waren roodharige slaven duurder in de verkoop dan slaven met andere haarkleuren. Voor hen stond rood haar symbool voor kracht en uithoudingsvermogen. In de middeleeuwen dacht men, hier in Nederland, dat roodharige vrouwen heksen waren. Dit vanwege de vurige uitstraling, wat stond voor losbandigheid.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **   ** ******** **   ** ******** 
 **    ***  *** **    **   ** **    
 **    **** **** **    **   ** **    
 ******  ** *** ** ******  ********* ******  
 **    **   ** **    **   ** **    
 **    **   ** **    **   ** **    
 **    **   ** ******** **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht