Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aangerand

Lina
6 jaar geleden

Ik heb vannacht het volgende gedroomd en ik zou graag willen weten wat de achterliggende betekenis hiervan kan zijn.


Ik en mijn beste vriendinnetje zouden samen naar een poolparty gaan.
We zouden ons eerst klaarmaken bij haar, dus ik was vanuit huis naar haar toe gegaan. Toen ik bij haar huis aankwam waren er nog meer mensen, waaronder de jongen die ik erg leuk vind. In totaal waren we bij haar met ze 4en (2 jongens en wij twee├źn). We hebben ons daar omgekleed en gezellig wat gedronken. Toen we eenmaal klaar waren, bedacht ik me dat ik een jurkje aanhad, maar me benen helemaal niet had geschoren dus ik vroeg aan mijn beste vriendinnetje of ze nog scheermesjes voor me had. En natuurlijk had ze die, dus ze had de scheermesjes gepakt en zij scheerde mijn ene been en ik de ander. Vervolgens waren we dus echt klaar om weg te gaan. Ik liep me me crush en zij met de andere jongen naar het feest. Toen we eenmaal bij het feest aankwamen was ik na een paar minuten gelijk iedereen al kwijt. Dus ik ging eerst maar even mijn beste vriendinnetje zoeken, ik liep het hele zwembad afstruinend opzoek naar haar toen ik opeens van achter heel hard ik me bil werd geknepen. ik schrok en draaide me om en vroeg of die jongen normaal kon doen. Hij antwoordde daarop: 'Nee, maar je mag je kleding wel gewoon aanhouden'. Ik keek hem aan en zei: 'Ben je gek, blijf van me af'. Maar het kon hem niks schelen, hij blijf me betasten en aanraken over me gehele lichaam. Ik probeerde weg te rennen, maar hij hield me vast. Toen ik mezelf uiteindelijk los had gerukt, probeerde ik door het water weg te rennen maar alles voelde zo zwaar. Hij rende me met nog een jongen achterna, het leek wel uren te duren voordat ik bij mensen kon schuilen. Toen ik eenmaal een groepje van de beveiliging aan de rand van het zwembad had gevonden en de jongens mij daar zagen staan, wisten ze niet hoe snel ze weg moesten blijven. Ookal was ik bij hun veilig, ik zo in shock en kon ik niks anders meer dan huilen. Ik wilde heel graag op dat moment me crush bellen, maar ik had ze telefoon nummer niet, alleen zn Facebook en vond het wel random om daar op te gooien wat er net met me gebeurd was. Dus ik belde 2 goede vrienden van mij, ze kwamen me meteen ophalen en ik heb bij hun voor uren lang alleen maar gehuild.

En dat was het moment waarop ik wakker werd.

Het was een echt nachtmerrie.

6 jaar geleden

Het drankje is het zoeken naar een uitvlucht. Even alle zorgen aan de kant zetten. De poolparty is baden in goede emoties (water=symbool emoties). De crush laat je ook fijne emoties zien.

Benen scheren is een teken van reinheid, sensualiteit en zelfverzorging. Je leunt teveel op anderen om je door moeilijke tijden te loodsen. Je zou wat aan je zelfvertrouwen kunnen proberen te werken. Door die knijp in je bil wordt je vertrouwen in anderen diep beschaamd.
De angst is om aangevallen te worden. Zulke dromen zijn meer gebruikelijk onder vrouwen dan mannen, omdat ze zich fysiek kwetsbaarder voelen. Deze dromen worden ingegeven door angst voor (seksueel) geweld. Vluchten is een instinctieve reactie wanneer er gevaar dreigt. Als je wegrent van een aanvaller in het bijzonder duidt dit op het feit dat je je eigen angsten niet onder ogen durft te zien.

Het zwembad is nu een pool van emoties. Water symboliseert ook het onbewuste. Alle onbekende emoties komen naar boven. Huilen is een uitlaatklep. Hier is het een schrikreactie.