Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen huilen Vriend, homo/vreemdgaan

Dalia
4 jaar geleden

Hallo
Ik zou graag weten wat dit betekend.
Ik droomde over mijn vriend dat ik zijn telefoon pakte en een dating app vond en daarin allemaal gesprekken met mannen en vrouwen, en dat ik er dus achter kwam dat hij al heel lang met veel mensen vreemd gaat achter mijn rug om ook met mannen!!
Ik werd vannacht wakker met tranen in mijn ogen en droomde dat ik ongelofelijk veel pijn in mijn lichaam had van het huilen en het liefdesverdriet, zoveel pijn en huilen lukte lastig maar het zat erg diep en ik moest heel erg hard huilen in mijn droom.

Het rare is dat mijn relatie met mijn vriend net weer ‘ goed’ gaat en we dol zijn op elkaar ( voor zover ik weet) we hebben de afgelopen dagen samen doorgebracht en veel geknuffeld etc.

Waarom droom ik dan zoiets heftigs en ook de emotie die ik zó diep voel dat bij wakker worden ik wil huilen, tranen voel. Kan het dat mijn onderbewuste wat wil vertellen of zijn het zorgen/ angsten?

4 jaar geleden

Het is de angst om je vriend kwijt te raken. De telefoon staat voor communicatie. Bepaalde onderwerpen worden niet besproken en kun je erover onzeker raken. Bespreek de droom met je vriend en je zult zien, er is niets aan de hand.
Onbewust in je droom heb je de breuk van vorige keer gevoeld. Dat kan heel eenzaam voelen. Wat je nu voelt is geluk en dat wil je niet kwijt.

Dalia
4 jaar geleden

Hoi Esme
Dankje voor je reactie,
Ik denk dat je gelijk hebt, ik ben nogal bang af en toe over ontrouw, maar bespreek dit ook wel met mijn vriend, hij zegt zoiets nooit te doen, communiceren doen we wel, misschien de angst dat hij toch iets niet verteld.
En inderdaad om hem kwijt te raken.