Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Knuffelen

Anoniem
6 jaar geleden

Ik droom heel vaak over een man die ik maar niet kan vergeten. Ik heb hem jaren niet meer gezien. Toch droom ik vaak over hem. De ene keer hield hij me handen vast, de andere keer verklaard die me de liefde. Vaak liggen we op bed. Vannacht droomde ik dat hij me stevig vasthield, het voelt fijn om geknuffeld te worden. Het leek net alsof ik echt voel. Maar toen werd ik wakker...

6 jaar geleden

Het is de behoefte om een arm om je heen. Je weet wie de man is, maar je kent 'm niet. Je stelt je voor hoe hij kan zijn en fantaseert mooie gedachtes. Omdat je de man eigenlijk niet kent blijft de fantasie. Je spiegelt jezelf met behulp van de man. Adrenaline aanmaken maakt verslavend. Je lichaam is een beetje van streek. Zodra je bewust met de verlangens omgaat, herstelt je lichaam (adrenaline aanmaak) weer.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik ken hem wel persoonlijk, maar je bedoelt zeker dat ik hem toch niet zo goed ken. Hem niet kan plaatsen, daarom droom ik erover?

6 jaar geleden

Je hebt hem jaren niet meer gezien. In die tijd kan hij verandert zijn. Je droomt van hem omdat hij je waarschijnlijk fascineert. Een soort prins op het witte paard. Wat je niet kan krijgen, is vaak spannend en blijft bijzonder. En krijgt het een spanning naar meer. Adrenaline is de drijfveer naar meer.

Anoniem
6 jaar geleden

Aha bedankt. Zo heb ik niet bekeken, maar fijn dat je het uitlegt. Het is me ineens helemaal duidelijk. Nu kan ik het loslaten. Zo voelde ik het ook. Dat ik hem eindelijk moet loslaten en openstaan voor iets nieuws.