Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zoenen met oude vriend

7 jaar geleden

Hey, iedereen

Vannacht droomde ik dat ik naar een feest ging op school maar mijn mobiel was leeg. Ik moest dus weer terug naar huis om die op te laden en mijn moeder was me aan het brengen met de auto. Toen ik eenmaal op school was zag ik een oude vriend van me op mij aflopen (we zijn een half jaar geleden een beetje uit elkaar gedreven) en toen zoende hij mij opeens. Ik heb hem altijd al knap gevonden en aardig dus ik zoende hem terug. Wat ik niet zag was dat zijn vrienden het aan het filmen waren. Zijn vrienden zeiden dat het gewoon een grapje was en ik vroeg me af of die oude vriend van me er ook bij hoorde of dat hij mij echt zoende om eigen wil. Ik dacht dat hij ook bij die grap hoorde en rende huilend weg. Hij rende achter me aan. Ik rende de trap af maar onderaan het trappenhuis viel ik en hij pakte me op en bracht me naar een leeg lokaal. Daar vroeg ik of hij mij echt leuk vond of dat hij mij tegen zijn zin zoende. Hij zei dat hij wist dat er werd gefilmd maar dat hij wel echt van me houdt. Met elk woord dat hij zei kwam hij steeds een stukje dichterbij (toen we nog vrienden waren was hij erg flirterig en kwam af en toe ook in mijn persoonlijke ruimte) ik haalde mijn hand door zijn haren heen en daarna zoende we. Daarna gingen we opeens een potje scrabble spelen en daarna werd ik wakker. Ik zou graag willen weten deze droom betekent.

Groetjes, Melisa

7 jaar geleden
Beheerder

Sommige mensen genieten ervan als ze bekeken worden bij het vrijen.
Maar het is natuurlijk ongepast als dat stiekem wordt gedaan.
Dat wijst op een onbetrouwbaar iemand of jij voelt je "bekeken".
De voortzetting van zo'n intiem gefilmde kus lijkt mij minstens merkwaardig want daarna ga je denk ik niet scrabbelen in een leeg lokaal.
Dat is een alweer stiekeme voortzetting van zijn gedrag. Je denkt daar alleen te zijn maar er wordt wel gefilmd.
Dat doe je als je iemand wilt chanteren. Helaas komt het maar al te vaak voor dat ze zoiets op het internet zetten met alle gevolgen vandien.
Het voelt niet goed.