Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verliefdheid

Mic
5 jaar geleden

Hey ik had dus een droom over mijn chrush

Ik ging met m'n mama en m'n stiefpa (die zijn eigenlijk al twee jaar gescheiden maar in m'n droom waren ze samen heel erg raar) naar m'n oude basisschool om daar te zwemmen heel raar ik weet ook niet waarom en toen ging ik met m'n tweelingzus zwemmen en toen zag ik m'n chrush met zijn tweelingzus en hij kwam naar mij om me een handdruk te geven maar die mislukte heel hard dus moesten we lachen en ik ging zwemmen maar hij ging voetballen dus gingen we ook voetballen en toen ineens zaten we in de klas(echt een heel wazige droom) en hij keek steeds en zijn beste vriend zei tegen mij dat m'n chrush verliefd is op mij

5 jaar geleden

Oude herinneringen komen weer naar boven. Zwemmen in je droom geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. Deze droom zou aan kunnen geven dat je op zoek bent naar een of andere vorm van emotionele ondersteuning. Je tweelingzus geeft je dubbele kracht om te gaan waar je gaan wilt.
In de chrush identificeer je je, want het is ook een tweeling. Dat kan verliefdheidsgevoelens met zich mee brengen. De bal kan nog alle kanten opgaan, want je hebt nog een heel leven voor je.