Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom: vreemde bleek partner

Jenn
5 jaar geleden

Hi all,

Normaal gesproken wanneer ik mijn vraagtekens heb over de betekenis van een droom vind ik genoeg bevrediging bij de woordenlijst, maar in dit geval niet. Deze droom was niet de mijne maar mijn vriendin haar droom en ik vraag me af of iemand ons hier iets over kan vertellen.

DROOM
Het is een terugkerende droom. Mijn vriendin heeft deze droom jaren geleden een aantal keer gehad (5 jaar ongeveer) toen ze nog in haar vorige relatie zat.
Nu heeft ze hem afgelopen nacht voor het eerst in jaren opnieuw gedroomd en ze was hier behoorlijk van ondersteboven.

In deze droom is ze samen met haar ex-vriendin en andere vrienden op de vlucht (voor wat is onbekend). Ze vinden een winkel/restaurant bestaande uit 3 verdiepingen, beneden de winkel en op de eerste en tweede verdieping restaurant. Het is best een leuke plek. Bij binnenkomst wordt ze op slag verliefd op het meisje achter de counter/eigenaresse. Toen ze deze droom in het verleden had vroeg ze zich altijd af wie is die vrouw en hoezo word ik opslag verliefd op haar. Nu jaren later besefte ze zich dat die vrouw waar ze opslag verliefd op wordt altijd al ik ben geweest. Maar niet denkbeeldig maar letterlijk nu herkent ze mij pas in die droom tot vandaag had ze niet meer aan die droom gedacht of aan wie die vrouw dan was en nu besefte ze zich dat ze 5 jaar geleden al over mij droomde terwijl ze mij toen helemaal niet kende (wij kennen elkaar nu 1,5 jaar).

De droom vervolgt met een kus-sessie tussen ons waarin zij dus vreemdgaat van haar ex. Dit gebeurd stiekem. Ze weet dat ze niet in de winkel kan blijven en dat ze de volgende dag met haar ex-partner en vrienden verder moet vluchten. Daar eindigd de droom bij de kus of vlak daarna.

Droom is altijd exact hetzelfde geweest en in het verleden met regelmatig voorbij gekomen en nu dus jaren later opnieuw met voor haar een behoorlijke openbaring.

Hopelijk is er iemand die hier wellicht een verklaring voor heeft. Wij zijn erg nieuwsgierig!