Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare droom

anoniem
5 jaar geleden

HELPPPPP
ik weet niet wat ik moet doen. ik ben zo wanhopig. ik kan niet meer slapen er door. Ik ben zo in de war er door, dat ik van alles zie maar dan is het er niet eens. Bijvoorbeeld dat ik soms mijn vriendje zie lopen maar hij is helaas dood. Maar dat is niet het probleem. Ik heb laatst gedroom over een wipeout baan en ik weet niet wat het betekent. Ook zoende ik met mijn aartsvijand/cruch. Wat moet ik doen????? Het is zo erg, dat ik het leven soms niet meer zie zitten. HELPPP ME ALSJEBLIEFT

GROETJES Anoniem

5 jaar geleden
Beheerder

Dat is toch wat te vaag.
het komt wel vaker voor dat mensen menen de overledene te zien (pseudo-hallucinatie)
Vaak is dat iemand die er een beetje op lijkt, maar echte hallucinaties (sterke projecties) komen ook voor.

In dromen is het meestal een verwerkingsproces.
In het onbewuste bestaat geen tijdsbesef, dus daar kun je van het verleden in het heden of de toekomst springen. Het is heel gewoon als je over een iemand uit je leven droomt die er niet meer is.

5 jaar geleden

Ben het met Sheherazade eens, de informatie die je geeft is erg fragmentarisch en daarom moeilijk te interpreteren. Kun je de droom over de Whipeout baan omschrijven? Welke obstakels worden er gebruikt? Kun je je bepaalde kleuren herinneren? Haal je de overkant? Beland je in het water? Zijn er meer mensen die meedoen aan de baan?