Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2 bizarre dromen die ik niet snap (Help pls)

10 juli 2016

ik ben eline en ik ben 13 jaar. ik heb 2 dromen waar ik niks van snap. kan jij me helpen?
1
*IK WIL GEEN NAMEN GEBRUIKEN DUS GEBRUIK IK DE EERSTE LETTER VAN HUN NAAM*

ik vind een jongen bij mij op school leuk en ik droomde dat ik op school was. de 3 populairste meisjes uit mijn klas vroegen of ik bij hun groep wou horen. natuurlijk zei ik ja. maar ik mocht van J.de 'baas' van de groep NIET meer met mensen omgaan die 'minder' waren dan ons groepje. ik luisterde, maar dat betekende ook dat ik niet met M. (die jongen die ik geweldig vind) mocht omgaan. ook daar luisterde ik naar. maar D.(een andere jongen die ik wel leuk vind) mocht ik wel mee omgaan. Ik en D. waren heel close en we zoenden ook met elkaar (terwijl we niet hebben/hadden) en dat was fijn. maar ik was heel erg veranderd. van een normaal meisje naar een populaire bitch. ik zag dat M. heel erg verdrietig was omdat hij wist dat hij mij minder makkelijk zou kunnen krijgen. ik zei tegen hem dat ik niet met D. had maar alleen met hem zoende enzo....

Kan iemand mij een soort van uitleggen wat het ongeveer betekent?

2
ik droomde (heel raar) dat ik een baby had. Geen idee waarom en ik heb/had geen vriendje dus ik wist niet wie de vader is/was. Ik zorgde voor de baby als een geweldige moeder.

kan iemand dít misschien uitleggen?

-xxx- Eline



1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 juli 2016 door its.me.elineee.

10 juli 2016

Door ergens bij te willen horen lijkt het alsof je een beetje eenzaam bent. Je mag van personen wel of niet met iemand omgaan. Laat jij je zo beïnvloeden door anderen? Het is beter om de teugels in eigen handen te houden, want op die manier laat jij je leven. Misschien laten ze je wel dingen doen, die je eigenlijk niet wilt. Als bij een loverboy. Het zoenen is een opvulling van de leegte of eenzaamheid.

Een baby is ook een invulling op je leven. Het is een kloontje voor en van jezelf. De band tussen moeder en kind is closer dan die van vader en kind. Bij sommige vrouwen is de drang naar een kind krijgen zo groot, dat het niet uitmaakt wie de vader is.