Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

sex

geraldine de groote
8 jaar geleden

Het was mijn verjaardag feestje in mijn opa's zwembad. Plots kwam Sharrif, het was me opgevallen dat hij al de hele avond naar mij aan het keken was. Na ongeveer 2uren ging ik op hem af en hij vertelde mij dat hij gevoels had voor mij maar ik ging er niet verder op in, we gingen samen in het zwembad en daar begonnen we te kussen en zelf was meer dat dat, iedereen die in mijn droom was verdween behalve ik en Sharrif.. Toen werd ik wakker gemaakt door mijn mama ...

8 jaar geleden
Beheerder

Het zwembad is het onbewuste maar ook een soort kraamkamer en alchemistisch vat.
Het geeft een confluentie aan (in elkaar overvloeien, versmelten een-wording copulatie).
Heel idyllisch, maar niet echt gezond, want je moet natuurlijk je eigenheid en individualiteit nooit opofferen voor een relatie, want daarmee verlies je letterlijk jezelf.
Het gaat ook minder om de overeenkomsten en meer om het verdragen van de belangrijke verschillen.
Liefde is immers ook het verdragen van elkaars onhebbelijkheden en problemen.
De ander laten zijn wie hij/zij is.

Hier verdwijnen alle anderen en dat is romantisch maar ook isolerend en dat is wat verliefdheid precies doet.
Liefde echter sluit de anderen in en is grootser en altruïstisch.

Je mama haalt je gelukkig uit je dromen en terug in de realiteit.

8 jaar geleden

Dromen over een zwembad, vertellen je over het onderbewust, je gevoel, je emoties die tot rust laat komen. Gek is dat eigenlijk, dat we kunnen voelen dat er iemand naar je kijkt. Ogen kunnen prikken in je nek. Net zo iets als: Op de vingers kijken. Ik weet alleen niet of je het leuk of vervelend vond, dat Sharrif naar je keek.
Het zoenen vertelt je over de behoefte aan liefde en verliefdheid, harmonie en geluk dat je met iemand wil delen in je leven. Het kan ook zijn, dat je behoefte hebt aan communiceren met andere mensen. Je communicatie gaat stroef, traag, gedwongen of vol met obstakels, maar je hebt nu behoefde aan communiceren op alle vlakken van het leven. Het uiten van alles wat op je tong ligt, je emoties, liefde, gevoelens, obstakels, je ware zelf of problemen.