Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Oude (liefde)

Tinkerbell1981
8 jaar geleden

Hoi Allemaal,

Daarnet werd ik een beetje verwarrend, boos, maar ook triest wakker.

Eerst een beetje een geschiedenis wat te maken kan hebben met de droom.

In het verleden zo'n jaar of 12 geleden, heb ik een collega erg leuk gevonden. Onbewust doe ik dat nog steeds, ook al zien we elkaar niet meer. We draaide een beetje om elkaar heen. Ik heb hem hints genoeg gegeven, valentijnskaart bijvoorbeeld waarbij mijn nicht mij uitvoerig heeft omschreven, iets wat hij aan had complimenteerde, maar op de een of andere reden is er nooit iets gebeurd. Nooit ook goed af kunnen sluiten. We wonen sinds kort ook in hetzelfde dorp. Ik heb mijzelf iets belooft en daar ga ik mij ook aan houden.

Dan nu de droom.
Ik droomde dat ik in mijn ouderlijke huis was, waar ik nog de laatste spullen die van mij zijn op te halen voor in mijn nieuwe huis. Ik ben in het echte leven net 2 maanden verhuisd. Hij werkte aan de computer in de gang boven vlakbij mijn oude slaapkamer. Heel gek, maar daar werkte hij. Hij had ook een netpak aan, wel zonder stropdas. Ik liep eigenlijk steeds heen en weer tussen mijn oude slaakamer en de zolderkamer ( deze liggen in het echt schuin tegenover elkaar). Ik was eigenlijk nog steeds boos omdat hij nooit echt duidelijk is geweest. Dus ik negeerde hem een beetje en hij mij. Hij pakte later zijn spullen in, sluiten de pc af. Ik was ondertussen wat spullen naar beneden aan het sjouwen, maar toen ik hem de trap af zag lopen, ging ik de trap op. Hij liep terug naar boven om mij voor te laten gaan. Hij vroeg hoe het met mij ging en liep ondertussen de trap af. Ik zei iets van gaat wel, en hij zei we spreken elkaar vast wel weer, maar ik laat je nu even met rust vanwege je bevalling waar ik over heb gehoord. Ik was in mijn droom heel verbaasd want ik heb geen bevalling gehad. Voordat hij de tweede trap afliep om weg te gaan zei hij. Ik heb je wel gemist...

En toen werd ik wakker. Met een boos gevoel op mijzelf. Nu had ik de kans om het uit te praten en wat meer te weten te komen waarom we om elkaar heen draaide en waarom hij niet gereageerd had op mijn berichten. Negeer ik hem. Ik snap even helemaal niets van mijn droom.

Ik hoop dat iemand de betekenis ervan weet?

Bedankt voor het lezen van mijn droom.

Groetjes,
Monique