Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nieuwe werkgever

Lisbeth
8 jaar geleden

Vannacht had ik een rare droom! In het begin zou je zeggen een nachtmerrie maar de droom kreeg een aparte wending. Uiteindelijk maakte hij me bijna gelukkig.

Ik moest op het huis van mijn opa en oma passen. De hond kon met ons mee mijn vriend ging een avondje weg. Onze dochter bracht ik naar mijn schoonmoeder.
Ik begon bij mijn nieuwe werk. Achter de bar. Nadat ik alle ramen bij mij opa en oma had gecheckt vergat ik uiteindelijk de achterdeur niet pp slot te doen.
Mijn dag verliep eerst prima. Maar op een gegeven moment wilde ik de hond gaan uitlaten en hoorde ik van iemand dat ik de deur bij mijn grootouders was vergeten op slot te doen. Ik wilde erheen maar stond opeens in de bar waar ik moest werken. Mijn nieuwe baas was een dominant en op een gegeven moment hield hij mij vast op het werk en zei dat ik moest blijven en niet meer weg kon. Mijn vriend heeft hij afgevoerd en waarschijnlijk in elkaar geslagen. Tijdens mijn dienst sms ten mijn baas en ik de hele tijd dat ik het niet begreep waarom en dat hij mij normaal dingen kon vragen. Dat dit allemaal zo niet hoefde dat ik bezorgd was om mijn vriend en wilde weten waar hij was. En de hond zat al heel lang alleen in het huis van mijn grootouders. Over mijn dochter maakte ik me geen zorgen. Die was immers veilig bij mijn schoonmoeder. Toen de droom zich vorderde kreeg ik gevoelens voor mij baas. En was blij dat ik daar was en dacht ik niet eens meer aan mijn vriend *schaam* vanaf dat moment ging mijn wekker en werd ik wakker????