Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over terugkomen bij ex

Prinses
3 december 2015

Het is al een lange tijd uit tussen mij en mn ex. Het was een heftige relatie van 4 jaar waarbij hij vaak is vreemd gegaan en 2 jaar mij aan het lijntje heeft gehouden. Na de breuk heb ik een jaar lang mezelf gekweld met het idee dat ik de schuldige was en gelukkig ben ik er over heen en heb ik zelfs nu een nieuwe vriend die heel lief en goed voor mij is.

Aangezien het allemaal al lang geleden is, schrok ik toen ik over hem droomde dat hij kwam praten, voor me zat met tranen in zn ogen en zei dat hij mij en ons terug wou. Verschillende mensen probeerden het gesprek te onderbreken (ik heb geen beeld van die mensen) maar we stuurden ze telkens weg. Dag later werd ik wakker in mijn ouderlijke huis en zou terugkeren naar mijn eigen huis en toen merkte ik op dat hij nergens te bekennen was. Een vage droom voor mij omdat ik echt blij en gelukkig ben met waar ik sta nu in mn leven samen met mn vriend en dat heeft echt heel lang geduurd.. Kan iemand mij misschien zeggen of mijn droom een betekenis heeft? Ik wil mijn ex niet terug, ik kan aan veel momenten van de relatie niet denken omdat het bij a traumatisch is.

3 december 2015

Het ouderlijk huis vertegenwoordigd oude gedachten en denkwijzen. Je zou van je ouderlijk huis terugkeren naar je eigen huis, die je niet kan vinden. Dit geeft aan dat geen controle hebt over je emoties. Maar dat is verledentijd. De tranen in zijn ogen zijn eigenlijk jou tranen. Frustraties worden onbewust in je slaap verwerkt. Het zorgt voor emotionele balans.