Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ex heeft een nieuwe vriendin

EvaJustine
27 november 2015

Hallo,

Ik heb vanacht een verwarrende droom over mijn ex gehad.
Ik was bij hem thuis volgens mij, en hij zou even naar de winkel gaan. Gek genoeg had hij beloofd dat hij geen andere vriendin zou krijgen wanneer hij naar de winkel zou gaan. Na uren toen hij eindelijk terug was, had hij toch een nieuwe vriendin meegenomen die zich voor de deur aan mij wilde voorstellen. Haar zelf kende ik niet. Het enige wat hij zei was: 'het spijt me'.
Ik was zo boos geworden in mijn droom dat ik haar had geslagen, gestompt, op hem heb gespuugd, mezelf sloeg, alle kasten kapot maakte en ik keihard op de grond ging huilen. Niemand werd boos, iedereen had medelijden met mij.


In mijn echte leven is het ook verwarrend.
Mijn ex en ik zijn nog steeds vrienden en voor onze relatie waren we een paar jaar ook goede vrienden. Mijn vriend had het uitgemaakt met mij, omdat hij bang was om mij te kwetsen, aangezien wij allebei een slechte jeugd hebben gehad, waardoor wij lastig liefde kennen, omdat we het niet hebben gekregen.
Hij houdt nog steeds van mij, en staat altijd voor mij klaar en en is ook heel jaloers zodra ik met andere jongens omga. Hetzelfde geldt voor al deze dingen andersom voor mij ook.
Ik heb het heel lastig gehad toen het uitging, en ik wilde dat we bij elkaar bleven.

Maar ik het echte leven ben ik ook bang dat hij alsnog een nieuwe vriendin krijgt, terwijl hij het met mij om een heel andere reden uitmaakte, want mij dan in zo'n scenario als in de droom heel raar lijkt.
Aan de andere kant lijkt het ook niet zo realistisch, omdat hij zelf totaal niet van relaties houdt, en alles wat erop en eraan zit.

Wat heeft dit allemaal te betekenen?
Wat zou ik moeten doen?
Ik wil hem niet kwijt

Groetjes,

Eva