Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zwanger

Viktoria
6 jaar geleden

In het echt ben ik al 3weken te laat met mijm periode, dit was in mijn droom dus ook zo. In mijn drook was ik naar de dokter geweest en er kwam uit dat ik zwanger was terwijl ik geen seks heb gehad, de vader is een jongen bij mij op school en ik heb met hem gezoend in het echt, heeft dat er mee te maken? En ongeveer een week later droomde ik dat ik met hem stond te zoenen op school.. ik snap mijn dromen niet echt misschien weten jullie het

6 jaar geleden

Als je droomt dat je zwanger bent dan vertelt het dat je iets wilt uiten. Een zwangerschap is een vruchtbaar teken. Je hebt een nieuw idee of nieuwe richting of doel. Door naar de dokter te gaan, ben je toch niet zeker over de situatie. Je hebt een bevestiging nodig. Met het nieuwe doel bevind je je op glad ijs, weet je van jezelf.
De school is een plek om te leren en te ontplooien. Je krijgt in dit geval geen stickertje omdat je een voldoende hebt gehaald, maar dit wordt bezegelt met een zoen. Heb meer zelfvertrouwen in jezelf. Dan komt alles bijna vanzelf op zijn pootjes terecht.