Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Steeds dezelfde persoon met dezelfde boodschap

Anoniem1856
15 augustus 2015

Het verhaal klinkt heel raar en is lang maar ik geloof erin dat alles een betekenis heeft. Ik weet alleen niet wat mijn droom betekend want overal lees ik iets anders en sommige dromen van andere komen in de buurt maar de mijne is net ff wat anders. Kan iemand mij helpen ?! Alsjeblieft :( ik weet echt niet wat ik ermee moet.

Een paar jaar geleden zagen mijn vriendin en ik een jongen die we allebei knap vonden.. Zij alleen meer als ik. Ze heeft een paar dagen later even met hem gepraat maar het waren niet meer dan 4 berichtjes.

4 jaar later heb ik een vriend (al 3 jaar ) en hij ging met zijn vrienden op vakantie. Nou blijkt is die jongen van toen er toevallig ook en is zijn vriend een vriend van mijn vriend. Op de vakantie foto's zag ik die jongen en hij was echt veel!! knapper geworden.
Een half jaar later ging het slechter tussen mij en mijn vriend en ging ik op zijn instagram kijken. Ik likete zijn foto en even later likete hij mij terug. Ik vond de aandacht leuk en besloot te kijken of het toeval was of dat hij het weer zou doen. Ik likete weer en hij likete weer terug. Een paar dagen later werd ik smorgens wakker en had hij weer 3 foto's geliked. En zo ging het 2 maanden ongeveer. Hij vroeg aan mij Hey je hebt toch een vriend? Ik wist niet wat ik moest want ik kreeg het helemaal benauwd omdat hij nu echt praatte en typte alleen ja terug en heb nooit niks meer gedaan of geliked.
Weer een maand later zit mijn vriendin op tinder zegt ze kijk met wie ik een match heb is niet echt mijn type maarja haha! Draait ze haar scherm om is het hem weer!

Ik ben afgelopen mei op vakantie geweest naar een plek ben ik net terug kijk ik op instagram is hij op precies dezelfde plek een paar dagen later.

Sinds die tijd (toen het begin op instagram) droom ik over hem steeds hetzelfde ongeveer. Dat we elkaar toevallig ergens tegen komen ik ben stapelverliefd op hem ben en hij uiteindelijk toegeeft dat hij mij ook wil maar mijn huidige relatie niet wil kapot maken. Ik droom dit echt heel erg vaak. Steeds weer iets anders maar uiteindelijk met dezelfde boodschap.

Het mooiste van allemaal is ik ken deze jongen helemaal niet in het echt. Ik weet zijn naam en waar hij woont en hoe hij eruit ziet en zijn sterrenbeeld maar verder niks. En toch voel ik me sterk aangetrokken.

Ik heb nu nog steeds een relatie met mijn huidige vriend en dat gaat ook gewoon goed alleen die aantrekkingskracht heb ik nog nooit gevoeld bij iemand zo sterk alleen bij die ene jongen. En niet het gevoel dat he iemand echt heel knap vind maar echt meer dan dat.. Help wat moet ik doen ik weet echt niet wat dit betekend.