Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Relatie verbreken en verder gaan met collega

8 jaar geleden

Hoi hoi allemaal...

ik heb vannacht erg vervelend gedroomd. niet in de zin van eng, maar ik heb er een bedrukt gevoel van over gehouden.

ik kan me niet heel veel herinneren van mijn droom (waar ik was, enz.) maar ik weet wel dat ik de relatie met mijn vriend verbrak na 3 jaar. dat het mij geen verdriet deed omdat ik dit al wat langer wilde doen en dat ik verder een relatie aanging met mijn collega. nu vind ik die collega helemaal niet knap en leuk, althans hij wordt nu wat leuker (op vriendschappelijk/collegial gebied). ik vind hem zelf soms een beetje irritant en ik vind dat hij wel eens vaker zijn tanden mag poetsen. maar verder over mijn droom, ik zie mezelf uiteindelijk ook bij hem wonen, maar ik zie niet (wazig) hoe het huis eruit ziet of waar we zijn.

Nu heb ik een paar weken geleden echt op het punt gestaan om mijn relatie met mijn vriend te verbreken. en dat heb ik ook eerlijk tegen hem gezegd en we zijn er ook heel erg verdrietig van geweest. hij had beloofd dat hij zou veranderen, ik krijg vaak eerder een irritatie gevoel dan een liefdesgevoel bij hem. en soms mis ik gewoon wat romantiek in de relatie. nu weet ik niet of die droom hiermee te maken heeft maar mischien kunnen jullie mij helpen.

dat zou ik wel heel erg fijn vinden want ik heb de hele tijd sinds ik wakker werd een naar gevoel in mijn buik en geen trek in een boterham.

Alvast bedankt!

Groetjes,
Esmeralda