Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik moet dit echt kwijt.

8 jaar geleden

Heey allemaal,

Ik moet dit echt kwijt, want het knaagt letterlijk aan me. Ik hoop dat iemand me echt advies kan geven of ongeveer weet wat mijn dromen betekenen. Ten eerste droom ik elke keer over twee jongens. (Sorry, als jullie dit misschien eerder hebben gelezen, misschien bij iemand anders)

Het begon allemaal dik anderhalf jaar geleden. Toen begon het. Toen droomde ik over de eerste jongen (we noemen hem even B). Mijn eerste droom met hem was dat hij met me aan het flirten was bij een bushalte/parkeerplaats en daarin ging ik mee. Vervolgens gingen we samen naar het strand en gingen we op het zand zitten. Ik keek naar de zee en hij maakte een zandkunstwerk. Maar daarna rent er dus een jongetje naar hem toe en zegt 'Papa' tegen hem, waardoor ik schrok, want ik had echt zo'n gevoel dat ik van dat jongetje de moeder was en toen was de droom afgelopen.

Daarna kwamen er nog een paar dromen waar hij ook aandacht aan me gaf. Toen na een paar maanden was het helemaal stil. Ik krijg het of om de dag zulke dromen of om de zoveel weken of om de zoveel maanden dus ik kan er niet echt mijn vinger erop leggen, waarom dit gebeurt.

Vervolgens droomde ik opeens over de tweede jongen (we noemen hem Q). Hij gaf me al helemaal aandacht en liet me duidelijk merken dat hij me leuk vond. Maar dan komt het, de volgende avond/nacht droom ik dan over B en die negeert me dan helemaal in mijn droom en lijkt dat hij boos is. En dan na paar van zulke dromen is het weer stil na een paar weken en dan komt het weer. En zo gaat het dus maar door.

Over B droom ik eigenlijk de hele levensweg, de ene moment gedragen we als een beginnend koppel, de andere moment hebben we kinderen (Er zijn er al drie dromen waarin hij en ik kinderen hebben en die we dan ook samen opvoeden). En de andere moment negeert hij me weer of flirt hij met me. Met Q heb ik dat niet, dan is het meteen 'aan' en geeft hij me meteen aandacht.

Dus de afgelopen dagen heb ik weer over de twee jongens gedroomd. B was eerst en die gaf me weer aandacht en zei dat hij mij veilig thuis zou brengen, aangezien we ergens in een café waren en hij snapte niet waarom hij verliefd was op 'naam' (Die mogen jullie zelf invullen) En hield mij stevig vast en het leek dat we een verliefd koppeltje waren. En vannacht droomde ik over Q. Het was bij mijn huis en mijn vader verbouwde het huis dus en blijkbaar had hij een beetje ruzie gemaakt met Q en Q wilde iets doen. (Hij wilde in mijn huis voetballen) Vervolgens trok ik Q mee naar mijn slaapkamer en vroeg dus waarom hij hier deed. Daar kreeg ik een vaag antwoord op. Opeens liet hij foto's zien van ons en van vroeger hoe we waren. Toen kwam het weer hij zei opeens dit 'Ik denk elke dag aan je'. Vervolgens keek ik hem aan en drukte hij een kus op mijn lippen en toen was mijn droom afgelopen. En wat betekend die zin?

Die twee jongens ken ik goed omdat Q op mijn basisschool zat en B zat op mijn middelbareschooltijd. Voor de rest heb ik ze niet meer gezien of gesproken en dat is al een hele lange tijd. Dus daarom dat ik hierop schrijf. Ik begrijp niet waarom ze nu pas in mijn dromen belanden. Het ligt niet aan mij, denk ik. Ik denk helemaal niet aan ze of ik vergeet het elke keer, maar na een tijdje valt dit wel op die dromen. Zelf ben ik nu 20 (Niet echt oud), maar ik spreek ze totaal niet meer en ben zelf single en richt me nog steeds op mijn opleiding/cursussen die ik doe.

Weet iemand of dit iets betekend? Of dit gewoon helemaal niets betekent. Ik wil nu wel heel graag weten wat dit allemaal is.

Groetjes Filiz

(Sorry, voor de lap tekst en als er vragen zijn, vraag gerust.)