Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemgaan/relatie met leraar

8 jaar geleden

Hallo Allemaal.

Nu zit ik een tijdje te zoeken en te kijken op deze site of iemand een soortgelijke droom heeft gehad als ik.
Dat is niet het geval dus ik maak zelf maar een topic aan.. Hulp is welkom! Ik zou graag willen weten wat deze droom betekend!

Ik ben een meid van 20 en heb een hele lieve vriend van 24 waar ik gek op ben.
Nou heb ik een droom gehad dat ik vreemdging met mijn SLB'er (StudieLoopbaanBegeleider).
Mijn leraar is 36 en ziet er niet verkeerd uit, ik vind het een mooie man om te zien.

Nu is er veel gebeurd in mijn droom, maar het beste wat ik me nog kan herinneren is dat mijn slb'er een "move" maakte en me versierde en ik uiteindelijk bij hem in bed belande. Nadat ik seks met hem had gehad, zijn we naar school gegaan en was er niks aan de hand. Na school ging ik weer mee met hem en hadden we nog meer seks.... Daarna vroeg hij of ik zijn vriendin wou worden/een relatie met hem wou en daar zei ik ja op.

Daarna werd ik wakker.
Of ik een relatie met mijn vriend in mijn droom had, weet ik niet maar ik ga uit van wel.

Dus, kan er iemand mij helpen om deze droom te analyseren?!
Zou het erg fijn vinden!

xx

8 jaar geleden

Hey hey,

Het zou heel goed kunnen dat je verliefd op je leraar bent. Misschien klinkt het heel stom, en misschien wil je het niet horen, maar omdat hij ouders is en volwassener straalt hij ook zelfstandigheid uit. Misschien is het zo dat je wel seksuele gevoelens voor hem hebt, maar verder niks voor hem voelt? Je lust kan sterker zijn dan de drang om het niet te doen. Ik heb de laatste tijden altijd problemen met mijn vader. Hij schelt me uit en negeert me vaak. Dat komt alleen door een depressie die hij heeft, dus verder niks aan de hand hoor. Maar daarom trek ik ook vaker naar volwassen mannen toe, omdat ze me een fijn gevoel geven. Niet seksueel geprikkeld, maar bezorgd en lieflijk. Misschien omdat ik het gevoel mis.

Kis,
Just me.