Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

trio met vriend en andere jongen maar toch ook weer niet...!?

8 jaar geleden

Ik lag in bed samen met mijn vriend knuffelend tv te kijken geen idee wat er op de tv was maar oke. mijn bed stond in mijn huidige slaapkamer in het huis waar we samenwonen alleen naast de deur en in het echt staat het bed precies contr. verder was er iets vreemds aan de hand...

er stond namelijk een jongen in de deuropening naar binnen te kijken. Toen wenkte ik die jongen naar binnen. en heb ik ze beide verteld dat ik het nooit eerder beseft had maar dat ik al een tijdje met allebei ging en dat ik dus eigenlijk ook met allebei vreemdging!?

ik toonde berouw maar hun vonden het beide niet erg, heel vaag. toen op een gegeven moment ging mn vriend opnoemen waarom hij van mij houdt en zoveel om mij geeft geloof ik maar hoe vaker ik terugdenk hoe vager de droom word in mijn herinnering...

maar goed toen stelde nota bene mn vriend voor om een trio te doen niet in zoveel woorden maar het was wel duidelijk hun keken elkaar aan en daarna mij vragend of ik dat wel of niet wou... ik vond het wel spannend allemaal ik weet ook nog dat mijn hart sneller ging kloppen het was net alsof ik nog een beetje wakker was terwijl ik aan het dromen was.

ik was op de tv aan het zappen want ik wou muziek aanzetten boven op de tv hebben we alleen analoog op dit moment en ik kon geen muziek zenders vinden ik bleef steeds bij dezelfde kanalen uitkomen en wat me nog bij stond is dat ik de hele tijd de teletubbies hoorde (ik heb een zoontje in die leeftijdscategorie). ik kon er maar niet van af komen heel vervelend.

op een gegeven moment heb ik de afstandsbediening maar weggelegd toen begonnen mijn vriend en ik te vrijen.. en op het moment dat hij bij mij binnen zou komen tikte die jongen op zijn rug op een heel arrogante en vervelende manier echt zo van mijn beurt, Switch!

die jongen kwam aan andere kant van mij liggen ik was echter alleen bezig met mn vriend we lagen te zoenen en hij was me aan het vingeren.
Toen die jongen zn move wou maken (geen idee wat ie gedaan zou hebben want daar heb ik niet over gedroomd) het voelde alsof hij toen actie wou ondernemen. op dat moment heb ik gezegd nee sorry ik kan dit niet ik moet je vragen om weg te gaan.

die jongen is vertrokken en wij begonnen seks te hebben en toen werd ik wakker.(het was overigens ook de eerste keer dat ik seks zou gaan hebben met die jongen in mn droom dat weet ik nog terwijl ik in het begin ook droomde dat het al een langere tijd aan de gang was. dus eigenlijk dat ik exclusief met mijn vriend ben maar dat ik toch ook met nog een of andere jongen was...?) ik heb die jongen zijn gezicht kunnen zien en het lijkt niet eens op iemand die ik ken of zelfs aantrekkelijk genoeg zou vinden om IETS mee te doen laat staan om er een trio mee te doen in het echte leven...

O ja, als je denkt dat het belangrijk is om meer achtergrond info te krijgen over mij en mijn vriend dan moet je het maar zeggen er is namelijk wel een verhaal daar..

please tell me..

p.s. ik kreeg het gevoel toen ik wakker werd alsof ik no matter what voor mijn vriend zou kiezen.. toen ik het mijn vriend vertelde zei hij van dat het betekend dat er een andere jongen in mijn leven gaat komen.. dus ik zeg nee ik denk eerder dat het niet uit maakt wie er in mijn leven komt dat ik toch altijd bij jou wil blijven en met jou wil zijn.
maar doordat hij dat heeft gezegd ben ik toch erg benieuwd hoe of wat jullie er over denken.

verder wil ik er nog bij zeggen (alsof ik nog niet genoeg getypt heb) ik en de vader van mijn kind zijn uit elkaar mijn huidige vriend is mijn jeugd liefde we hebben elkaar weer teruggevonden heel romantisch verhaal enzo vroeger hebben we een keer seks gehad terwijl ik toendertijd een andere vriend had die er overigens van wist toen het gebeurde heel vreemd ook maar goed dat is niet het verhaal wat aan de orde is nu. ik ben nog nooit zo gelukkig geweest in een relatie als hoe ik nu met hem ben. ik weet dat ik oud met hem wil worden ik zou nooit vreemdgaan dat verdiend hij echt niet juist daarom vind ik mn droom best wel schokkend.

we zijn nu nog niet zo lang bij elkaar maar ik wil met hem trouwen mijn hele leven van hem houden oud met hem worden zijn kind en/of kinderen krijgen als we zo gelukkig mogen zijn ik wil samen van onze kleinkinderen genieten zelfs samen met hem sterven alles hoe kan je dan in godsnaam zoiets dromen!?