Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn vrouw verlaat mij

3 november 2013

allo allemaal,

 het laatste half jaar droom ik heel erg raar, ik wordt er nu langzaam een beet je gek ervan. ik weet niet waar de droom thuis hoort in het forum daarom schrijf ik hem hier. Ik droom dat mijn vrouw me verlaat en dat zonder pijn en moeite gewoon uit het niets in mijn dromen zegt ze altijd (of ook op een andere manier maar het komt altijd op het zelfde neer) volgens mij is het beter als we ermee stoppen. ik schrik altijd wakker he is meestal altijd de zelfde droom maar vannacht droomde ik dat ik alleen was en al gescheiden. Onze relatie is eigenlijk heel erg goed ik hou super veel van mijn vrouw en ik zou ze voor geen goud weg doen we zijn 8,5 jaar samen en daarvan 3,5 jaar getrouwd ik snap die dromen niet. Ik hoop dat mij iemand kan vertellen wat het betekend want ik wordt gek ervan. 

thanks mortal war

15 november 2013

praat met haar hierover.

als er iets is wat jullie kán helpen is praten. en echt vanuit je hart geloof me zij voelt wanneer je het meent misschien heeft zij wel onzekerheden over jou, kan allemaal maar maak dingen in ieder geval bespreekbaar. misschien kan ze je wel helpen of kunnen jullie samen hulp van iemand anders zoeken. iig ze is je vrouw en dat betekent dat ze jou ook bij moet staan wanneer jij het moeilijk hebt betrek haar bij je gevoel je proces geef ook aan dat je bang bent haar te verliezen wees goudeerlijk. als het voorbestemd is maakt het jullie alleen maar sterker.
Succes ik hoop dat de dromen stoppen je haar meer kan gaan vertrouwen doordat jullie het samen gaan delen en hopelijk jullie huwelijk gewoon in stand kunnen houden en misschien zelfs nog mooier maken...

Good communication is the key to every successfull relationship,
Best of luck to you both.