Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Elke keer niets

31 oktober 2013

Hallo,
Ik droom regelmatig over meiden die ik leuk vind, ene keer heb ik sex met een meisje en de andere keer blijft het gewoon bij een kus ofzo. Nu is het zo dat ik nooit iets met één van die meiden krijg, intussen begint het voor mij ongeveer een gewoonte te worden: Ik vind een meisje leuk, droom over haar, dus dan weet ik dat het toch niets gaat worden. Ik heb een lange relatie achter de rug, en tijdens die relatie heb ik nooit over mij ex gedroomd. Ik was er kapot van toen het uit ging en heb lang gehoopt dat het nog goed ging komen, maar na ongeveer een maand nadat het uit ging begon ik over haar te dromen. Niet veel later kreeg ze iemand anders, dus wist ik dat het niet meer goed zou komen. Schijnbaar zijn de dingen die ik in het echte leven graag wil hebben allemaal dromen die nooit waar zullen worden.

Ik weet niet zo goed wat voor antwoorden ik hier wil krijgen, maar ben benieuwd naar de reactie van andere op dit forum. Of misschien zijn er mensen die hetzelfde meemaken als ik.

Gr. Ivo

Dr Pf
4 november 2013

Hall o meneer

Ik ben om u te helpen met den zware ego

Meisjes vallen meestal op leuke jongens, dat u dus duidelijk niet bent want u bent op droominfo.nl.

Ik trouwens ook niet, maar ik ben hartstikke hetero hoor!

Ookal vinden de meeste vrouwen mij een ontzetten aantrekkelijk verschijnsel, wijs ik ze allen af.

Dat is wat jij ook moet doen, laat je niet beinvloeden door het een of ander gedrocht dat in jouw droom voorkomt.

Ga er gewoon voor, je weet pas echt zeker of je geliefd wordt door een persoon als hij of haar het laat blijken in de vorm van seks of een kus.

Ik adviseer je om Durex play of Sensitive te gebruiken.

15 november 2013

wat een stomme reactie ik weet niet wat je droom betekent, inhoud of wat je er mee moet maar luister niet naar dr pf want hij is heel duidelijk geen dr en wat voor belachelijk advies is dat eigenlijk ik vind het heel raar maar goed dat kan ook aan mij liggen..

Sorry dat ik je niet kan helpen met je droom ik denk iig dat je niet moet geloven dat als je over ze droomt dat het niks gaat worden. straks sluit je je daardoor af voor degene met wie het wel echt wat kan worden.. succes ermee en nogmaals luister niet naar zijn advies want het is slecht advies