Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemd berichtje

8 jaar geleden

Hallo,

Ik ben een meisje van 18 en ik heb een voetbalcoach waar ik heel goed mee op kan schieten. Ik kan goed met hem praten en hij is erg grappig. Wij schelen bijna 40 jaar en ik vind hem (fysiek gezien) totaal niet aantrekkelijk. Toch droomde ik laatst dat hij me dit berichtje stuurde over Whatsapp: "Wil je met me vrijen?"
Vervolgens stuurde hij nog een aantal berichtjes, met uitleg waarom ofzoiets, maar ik kan me niet meer herinneren wat daar precies in werd gezegd.
Toen ik (in de droom) dat bericht las, sloeg mijn hart over. Op de ene of andere manier vond ik dat berichtje z├│ lief. Typisch iets voor hem om het op die manier te vragen. Om het ├╝berhaupt te vragen... Ik wist dan ook meteen dat ik wilde antwoorden met: "Ja!". Totdat ik me ineens bedacht dat het misschien wel een ontzettende rotgrap van hem was (hij houdt van grappen maken en uithalen). Ik twijfelde wat ik moest zeggen en daarmee eindigde mijn droom.

Soms heb ik wel eens het vermoeden dat hij iets van me wil, als ik mijn beoordelingsvermogen mag geloven. Ik weet niet wat deze droom betekent en wat ik moet doen,maar ik heb (door deze droom) het gevoel dat er iets te gebeuren staat...

Kan iemand mij alstublieft uitleggen wat deze droom te betekenen heeft?