Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over dezelfde persoon.

9 jaar geleden

Hoi lieve mensen..
Er is iets waar i een tijdje mee zit.. het is vreemd maar ik weet niet wat ik ermee aanmoet, of wat ik moet doen. Ik word er langzaam een beetje moe van.

2,5 jaar geleden had ik kort iets met een jongen aara is het uitgegaan, en is het heel raar gegaan. Ik heb afstand van hem genomen, maar telkens n die 2 jaar kwamen we elkaar toevallig tegen. Of we raakte bevriend met dezelfde mensen. Of hij reed weer in mijn straat precies op het moment at ik er ook liep, of ik kwam te werken naast zijn toenmalige vriendin.Er is nog veel meer 'toeballig' gebeurd, maar dat laat ik even.

iK Heb nu al ongeveer 2,5 jaar dus last van dromen. In het begin dacht ik dat het wel weg zou gaan k denk ook niet meer aan hem, maar ik heb om de zoveel tijd last van een 'circuit' dromen.Dat houdt dus in dat ik 4 a 5 dagen achter elkaar over hem droom. Ik heb dus heeeel vaak gedroomd over hem, en afgelopen weekend was het circuit er weer. Dromen die ik afgelopen weekend heb gehad: Dat hij aanwezig was op mijn verjaardag en ik hem zocht. Ik riep m, maar hij had zich verstopt achter de deur en liet mij schrikken. Verder zei hij dat hij geen dag uit mijn leven zou willen missen.
De dag erna droomde ik dat ik hem smste, maar dat zijn vriendin mij boos opbelde. En vervolgens stuurde hij mijn een sms met kusjes.
Het klinkt raar, maar ik kom maar niet van die dromen af, en elke keer als ik over m droom is dat heel intensief... De laatste keer dat ik hem zag was een maand terug, ook heel toevallig hier in mijn straat.
De reden dat ik dit hier plaats, is omdat ik er gek van word en al zooo lang droom..
Heeft 1 van jullie advies?