Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over scharrel/vriend nog niet bekend

9 jaar geleden

Hey,ik heb laatst een droom gehad over mijn tot nu toe scharrel.
We kennen elkaar een maand hij heeft mijn hart gestolen, maar van zijn kant weet ik het nog niet wat hij voor mij voelt.

Ik had dus gister nacht een hele vreemde droom, namelijk:

Ik zat ergens op een stoepje te chillen, en hij kwam langs lopen aangezien hij politieman is. Hij had nog 5 minuten dienst vertelde hij me en daarna zouden we wat gaan eten. Toen hij klaar was met zijn dienst gingen we naar een of andere tent met allemaal dronken mensen, omdat ik naar de toilet moest. In de toilet kwam ik een bekende van ons beide tegen en ik zei tegen die bekende jongen: Rot op uit de dames toilet anders haal ik mijn "vriend" erbij hoor! Dus die jongen ging opzoek naar mijn "vriend" omdat ze elkaar al een tijdje niet gezien hadden.
Dus ik dacht eindelijk wat privacy op de wc te hebben, dus niet want er zaten 3 deuren in het wc hokje.
Na een tijdje had ik alle deuren eindelijk dicht kunnen doen maar toen begon de wc te bewegen terwijl ik er op zat.. De wc was losgebroken van het gebouw en het hele rijtje wc's begonnen te rijden.
Toen ik klaar was op de wc zag ik hoe ver ik inmiddels van mijn "vriend" verwijderd was.
Ik moest een lift terug nemen dus ik mocht bij een gehandicapte/bejaarde man achter op z'n elektrische stoel staan om mee terug te rijden.
Onderweg begon het donker te worden en heel hard te waaien. Inmiddels was ik weer bij die tent met allemaal dronken mensen maar mijn "vriend" was toen inmiddels bij het gebouw ernaast waar we gingen eten. Maar tussen ons in lag een heel groot grasveld. Ook bij die tent waar ik was stond een tv aan met het nieuws dat er een hele grote storm zou aankomen. Toen ik naar mijn "vriend" wilde gaan kwam er opeens een soort van wagen voor mijn neus staan met allemaal verdiepingen net als in een draaiende vorm in een garage. Daar stonden allemaal militairen met wapens die elk moment konden aanvallen en ik zag op het breaking nieuws dat deze zelfde wagen net een onschuldige helikopter naar beneden had gehaald. Terwijl ik mijn "vriend" daar aan de overkant van het Grasveld in zijn eentje kon zien staan, haalde ik mijn schouders op omdat ik niet wist of ik nou zou oversteken of moest blijven wachten.

Toen schrok ik wakker en realiseerde mij dat het weer een van mijn gekke dromen was.

Zelf kan ik er geen betekenis uit op maken. Iemand die dit wel kan?

Groeten,
Elsje.