Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Raarste droom in mijn leven!

Milad
9 februari 2013

Dag beste mensen,

Ik ben Milad een jongen van 16jaar.
Ik heb mijn eerste vriendin gekregen eindelijk en ben nu heel gelukkig mee :D.
Momenteel heb ik geen geloof maar ik geloof wel in god en de duivel.

Normaal gezien droom ik weinig maar deze keer was het een droom die ik nooit vergeet.
Het was een normale nacht zoals altijd en ik vroeg aan god om mijn vriendin te beschermen omdat ik haar nooit kwijt wil.
Maar toen ik in slaap viel was dit een heel andere droom, deze droom heb ik nog nooit meegemaakt, ik zag mijn vriendin bij de straat op mij te wachten, ze had dan zwarte ogen in plaats van bruine en ze had duivelse tanden zoals die van een tijger daarna weet ik niet wat er gebeurt was ( paar dingen weet ik wel nog zoals dat ze aan mij geld vroeg en weg wou naar een ander land) op het einde van mijn droom zag ik haar weg gaan.
Ik denk zelf dat god mij op deze manier wou tonen dat ze geen normale mens is en dat ik veel problemen krijg als ik bij haar blijf.

Ik hoop dat er iemand dit droom kan uitleggen want dit is al 2 keer gebeurd, de andere keer ging de licht van de gang oppeens aan en uit. kweet niet of dat in mijn droom was of in het echt.

nitwit
9 februari 2013

Ik ben geen psycholoog laat staan droomdeskundige maar ik hou het hier op een angst binnenin jezelf. En ja, misschien ben je bang dat je een verkeerde keuze gemaakt hebt maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Niemand maar echt niemand kan een ander echt goed inschatten op het moment dat je de ander pas leert kennen. Je kan wel een aantal eerste indrukken opdoen maar heel dikwijls - bij mij toch - blijken die indrukken niet echt of helemaal niet te kloppen.

groeten
Wim

17 maart 2013

Ik ben het met nitwit eens. Deze droom hoeft niet eens een waarschuwing te zijn, het kan ook gewoon een nare droom zijn die niets betekent. En wat maakt het uit hoe ze er in die droom qua uiterlijk uitziet, het gaat om haar innerlijk waar jij trots en blij mee bent.

Groeten Patros Fibros

28 mei 2013

dat het licht op de gang aan ging, kan gewoon een geest zijn geweest die contact met je zoekt, hebben we bij ons ook wel gehad

lizz
16 december 2013

Hey,

Jouw onderbewust zijn beschermt je, je weet eigenlijk wel dat die vriendin niet goed voor je is. Maar je wilt dat niet toegeven. Jouw onderbewust zijn wil jou juist vertellen van: Ga bij haar weg! Doe het niet! Trap er niet in!
Vertrouw daar ook op je onderbewust zijn (ook wel intuitie genoemd) heeft het NOOIT fout.

Lizz