Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemdgaan/ verlangen naar een bekende

6 februari 2013

Vaak droom ik dat ik vreemd ga, vreemd ga met een bekende van mij.

Gisteravond droomde ik dat we hadden afgesproken aan een rand van het meer, waarbij ik die persoon vertelde dat ik in een relatie zit, gelukkig ben, maar diegene niet uit me kop krijg. Hierbij pakte ik de hand van die persoon en legde deze op mijn hart. Daarnaast vertelde ik dat ik die persoon niet wil kwetsen, aangezien die ook in een relatie zit en dat we afstand moeten nemen. Op dat moment voelde het of er iets naar ons elkaartoe trok en eindigde de droom in een intense zoen en vrijpartij. Daarbij het gevoel van intense verlangen.
Op dat moment werd ik wakker.

Dit is niet de eerste droom die ik over deze persoon heb. Elke keer is de droom anders, maar eindigd wel in een zoen en of vrijpartij / verlangen.

( Deze persoon die in mijn droom voorkomt, ken ik dan ook. Een paar jaar geleden was er iets tussen ons gaande, waar we allebei niet klaar voor waren, maar de spanning en aantrekkingskracht er wel was.
Zelfs deja-vu's en dromen op het zelfde moment.)

Ik ben ondertussen gelukkig in mijn relatie en die persoon heeft inmiddels ook een relatie en ik gun deze persoon dan ook alle geluk en liefde toe.
Maar ondertussen droom ik wel.....

Wat betekend deze droom / dromen...