Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vaag

2 februari 2013

hallo,
ik droomde (voor de mensen die eerdere dromen van mij hebben gelezen.) over olliver.
en dit is een soort vervolg op een droom die ik eerder heb gehad(deze droom heb ik niet online gezet).

ik droomde:
mijn familie en ik gingen op vakantie. we waren op een eiland, we sliepen in een hotel. elke kamer was een soort boot. toen we onze "boot" binnen liepen zag ik daar mijn oom, tante en nichtje (aan wie ik een vreselijke hekel heb).
we aten daar. en toen ik die avond nog even naar buiten ging en richting het strand liep kwam ik mijn vriendengroep tegen. en in het midden stond olliver. de groep ging aan de kant. en ik liep naar hem toe n zei hoi. hij zei dat hij iets wilde vragen. hij haalde een doosje te voorschijn en vroeg wil je mijn vriendinnetje zijn? ik antwoordde ja en hij gaf me het doosje. er zat een zilver ringetje in met een zwart steentje. en toen werd ik wakker.

daarna droomde ik:
het was vrijdag, en ik zat bij wiskunde naast olliver. hij stuurde me een briefje met: wil je morgen met me uit? ik antwoordde terug: ja leuk. hij gaf me dus zijn nummer en de rest van de dag bellen we elkaar om af te spreken voor morgen. dus toen ik in mijn droom in slaap viel had ik mijn mobiel in mijn hand. toen ik de volgende ochtend wilde ontbijten kreeg ik niks naar binnen van de zenuwen. ik liep naar de aldi en toen ik daar aankwam kwam olliver ook net aangelopen. hij pakte mijn hand en leidde me naar een plek. hij liet mijn hand los en ik dacht dat we er al waren. maar toen deed hij zijn handen voor mijn ogen. na wat nog een kwartier lopen leek deed hij zijn handen weg. ik zag een grasveldje, en daar lag een picknick kleed met een mand en twee kussentjes. we gingen zitten en aten en dronken. en toen we bijna klaar waren legde olliver alles aan de kant, dus deed ik dat ook. hij vroeg of ik zijn vriendinnetje wou zijn en ik antwoordde ja. hij gaf me een zwart doosje en daar zat een zilveren ringetje met een zwart steentje in. ik gaf hem een zoen en toen werd ik wakker.

weet iemand wat dit betekent? en heel toevallig was het ringetje in beide dromen zilver met een zwart steentje. heeft dit een betekenis? en toen ik in het winkelcentrum bij mij in de buurt was bij de juwelier hadden ze precies zo'n ring, toeval? ik had het ringetje voor mijn droom nog nooit eerder gezien.

3 februari 2013

Beste Droomlezeres,

Waarschijnlijk gebeurt deze droom in de toekomst in werkelijkheid. De ring die je in je droom krijgt, geeft aan dat je zorgen over Olivier voorbij zullen gaan. Het zwarte steentje staat voor onbekende kracht. Het zilveren ringetje staat voor voor bescherming. In combinatie met het zwarte steentje betekent deze ring dat je een onbekende kracht voelt voor die jongen en dat hij jou bescherming zal bieden. Ik hoop dat ik je kon helpen.

Patros Fibros

4 februari 2013

beste patros fibros,
heel erg bedankt voor je bericht. ik hoop heel erg dat wat je zegt waar is want ik ben in het echt tot over mijn oren verliefd op 'olliver'. ik hoop erg dat mijn droom ooit uitkomt. en over de ring. kan het niet zo zijn dat ik het gewoon een heel mooie ring vind in het echt en dat ik de ring associeer met verbindtenis?

4 februari 2013

Beste Droomlezeres,

Het kan inderdaad zo zijn dat je die ring mooi vindt, maar dat dit de rede is dat je hier over droomt dat durf ik te betwijfelen. Je had van te voren al dromen over dat je deze ring zou krijgen terwijl je hem nog niet in het echt had gezien. Er kan natuurlijk wel een soort verbintenis ontstaan door deze ring aangezien je in de droomwereld en in het echt verliefd op olivier bent. Als je meer info wilt kun je me mailen naar patrosfibros@gmail.com

5 februari 2013

beste patros fibros,
heel erg bedankt voor je uitleg.

xxx droomlezeres