Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

meer???

31 januari 2013

hallo iedereen,
eerst even wat info anders is de droom erg vaag ( dat is het sowieso wel maar okay) ik heb een vriend en die "flirt" met iedereen en is echt super aardig maar ik voel niks voor hem. hij heeft een vriendin.

ik zal mijn vriend even shaun noemen.
ik droomde dat ik in mijn bed aan het what's appen was met shaun. we hadden het over zijn vriendin. en toen zei hij: 'je lijkt met sommige blikken en dingen die je doet echt op haar <3<3<3' en toen dacht ik okay je bent gewoon een aardige vriend. en toen op school bleef hij maar op me af komen en dichtbij me staan enzo. en toen besloot ik dat we moesten praten. ik vertelde hem dat hij als een broer voor me was maar meer ook niet. en toen wilde hij me zoenen. en toen werd ik wakker.

ik zou graag willen weten wat dit beteent. want ik vind hem echt niet leuk. en op dit moment vind ik niet echt iemand leuk. dus ik ben heel benieuwd naar wat jullie denken wat het betekent want ik kan er echt geen touw aan vast knopen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 31 januari 2013 door Droomlezeres.

5 februari 2013

Beste Droomlezeres,

Deze droom betekent dat je onzeker bent over je gevoelens voor hem en of deze wel wederzijds zijn. Shaun ziet jou misschien in het echt ook wel zitten en is dit een droom die probeert duidelijk te maken wat hij vindt. Het is natuurlijk wel zo dat jij je eigen leven in handen hebt en dat je dus zelf bepaalt wat er gebeurt. Kijk maar of je hier iets mee kan. Als je meer info hebt of wilt hebben dan hoor ik dat graag.

5 februari 2013

beste patros fibros,
ik voel niks voor mijn vriend shaun. hij is gewoon zo. maar ik weet bijna zeker dat hij mij niet leuk vind. hij is voor zover ik weet heel gelukkig met zijn vriendinnetje