Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verwarrend?

7 januari 2013

Hallo,

Ik heb een jongen leren kennen via internet. Hij woont in New York, heb 'm nooit in het echt gezien, we skypen alleen heel veel en het klinkt misschien vreemd, maar ik vind 'm meer dan leuk.
Over hem heb ik dus gedroomd. Ik droomde dat ik hem op kwam zoeken en ik was al in zijn appartement, hij zelf was er niet. Toen uiteindelijk ben ik in zijn bed gaan liggen en gaan slapen. Toen voelde ik dat hij later bij me kwam liggen (lepeltje lepeltje) ik draaide niet om. Toen we wakker werden deed hij heel kinderlijk.. Opeens had hij ook een luier om? Ik vond het in mijn droom zelfs heel apart. Maar toch ging ik hem een soort van verzorgen. Toen werd ik wakker.
Ik ben daarna weer inslaap gevallen en toen droomde ik dat ik bij een jongen was blijven slapen die mij leuk vind (ik zie hem gewoon als een vriend). En dat we eerst gewoon normaal met elkaar aan het praten waren toen we wakker werden, maar daarna lag ik helemaal in zijn armen?

Ik vraag me af wat dit kan betekenen..
Dank je wel voor 't lezen.

28 januari 2013

Beste Electric,

Dromen zeggen vaak iets over je gevoelens of over je gedachten. Jouw droom zegt je eigenlijk dat jij binnenkort ook daadwerkelijk naar New York zal gaan om hem op te zoeken. Het feit dat hij een luier aanheeft kan zeggen dat hij er nog niet klaar voor is om een relatie te starten, maar dit gebeurt maar zelden. Het meest voor de hand liggende is dat jij je vriend uiteindelijk met liefde gaat verzorgen.

Ik wens je het beste toe en ik hoop dat ik je kon helpen

29 januari 2013

Heel erg bedankt voor je reactie, ik heb er zeker wat aan!