Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Achtervolging & Liefde

5 december 2012

Hee,
Ik heb vannacht iets raars gedroomd, en ik wil graag de betekenis weten. (Even handig om te weten: ik vind sinds een paar weken een jongen leuk, R.)

Ik droomde dat ik op het zwembad was, en achter volgt door jongens. En R. had me te pakken. Het beeld dat me nog het helderst bijstaat is, dat we samen op de grond zitten in het water, en dat hij me vast heeft. Wel dat ik met mijn rug naar zijn hoofd toe zit. En zijn handen gingen naar mijn borsten, maar toen wist ik me los te wrikken. En toen ging het verder, en werd ik wakker.

Ik vind dit nogal een vage droom...hoop dat iemand hier iets uit kan halen?

Ik zwem trouwens, en daarvan ken ik R. ook.

17 december 2012

Dat wat Onenight schrijft,dat ze achtervolgt werdt,en dan aangeraakt wordt, dat soort droom heb ik heel vaak de laatste tijd.Ik ben dan in een groot huis,met
een lange halfronde trap. af en toe lijkt het op een doolhof.Ik stop op een bepaalde plek,en kan dan overstappen,naar een ander gedeelte van deze trap.
Ik kom daar altijd de zelfde man tegen,en deze komt dan naar me toe,en raakt me aan.Ik voel de warmte van zijn handen,en op een bepaald moment,kussen
we elkaar.Ik voel me zo geborgen,en verlang zelfs dat hij verder gaat,Maar altijd komt dan zijn vrouw ergens tevoorschijn,en dan probeer ik me zo klein mogelijk te maken.Als ik dan wakker wordt,ben ik emotioneel.
Ik begrijp niet dat deze droom echt vaak terug komt.
Stiertje