Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

waarom heb ik dit gedroomd?

1 november 2012

heb een rare droom gehad en ik zou graag uitleg hierover willen want ben er niet goed van ... heb gedroomd dat ik getrouwd was met een persoon ... kan niet zeggen wie, enkel weet ik dat hij er was. in mijn droom wou ik niet anders dan zorgen dat mijn huis proper en opnieuw geverfd was met de nodige verwikkelingen ... er niet geraken, veel rommel, niet weten waar te beginnen ... maar in alle chaos, is er 1 ding dat me bijbleef, mijn ex ... het gemis van hem ... het denken van waarom ben ik met hem getrouwd als ik jou zo hard mis ... ik weet in mijn droom dat ik je dikwijls probeerde te bereiken maar lukte nooit. had altijd je antw app. Maar ineens kreeg ik je vast en toen zei je me dat ik je gerust moest laten en toch zijn we aan de praat geraakt. Jij werkte niet meer waar je nu werkte en klonk niet gelukkig en toen zei ik je al huilend "ik mis je en ben getrouwd". nu ben ik wakker en voel me enorm verloren. Mijn vriend en ik zijn al 7maand uiteen na een turbulente relatie van 5 jaar. Turbulent bedoel ik dan, leugens - bedrog en veel verdriet. wat wilt mijn droom zeggen?? kan iemand me uitleg geven

1 november 2012

Misschien onbewust of bewust mis je gewoon hoe het was naast het bedrog en de andere nare dingen. Misschien vind je het lastig dat hij door gaat met zijn leven en jij er nu 'alleen' op terug kijkt? De nieuwe man en je huis opnieuw inrichten verven en alles wil misschien zeggen dat je ondanks een nieuwe start waar je nu mee bezig ben en ondanks het gemis en de chaos je toch vooruit gaat en bezig bent met de voortgang 'verbouwing'.

Dat kwam er bij mij in me op, Ik hoop dat het je verder helpt.
Succes. x

Elly
1 november 2012

Hallo, Heb erg raar gedroomd, ging over mijn vader die al 6 jaar dood is,wil graag weten wat het betekende.
Mijn droom: was met mijn dochter gaan winkelen, moest mijn vaders mobiel terug brengen en hij was bij mijn moeder weg gegaan, was bij mij tante en zat op het bankje voor haar huis. Wij gingen er naar toe, en hij zat daar, toen ik de tuin in wou ging mijn tante met familie op vacantie, zij moesten eerst de tuin uit, (deze mensen waren allemaal dood) ze liepen langs me en ik wenste ze allemaal prettige vakantie.
Toen naar mijn vader ging bij hem zitten en zij waarom laat je mama alleen, hij zij we kunnen niet meer samen en zijn uit elkaar.
Zag iets raars achter hem en toen hij opstond had hij 2 HELE GROTE ZWARTE MET GOUDEN VLEUGELS, HIJ DEED ME AAN DE ENGEL GABRIEL DENKEN. Ik kon hem zo voor de geest halen, en heb hem ook getekend.
Dit was mijn droom kunt u hem mij eens uitleggen wat het betekende.
Bedankt en groetjes van Elly

Sietske
1 november 2012

Beste Elly,

Een vreemde, bijzondere droom lijkt mij.
Ik heb laatst het boek 'De jongen die in de hemel was' van Todd Burpo gelezen en was er erg van onder de indruk. Misschien helpt het jou ook om je droom beter te begrijpen. Het gaat over een jongetje van nog geen vier jaar oud de tijdens een ernstige operatie een bijna dood-ervaring had. Hij vertelt pas maanden later wat hij in de hemel heeft gezien en meegemaakt. Dit verhaal is waar gebeurd. Hij vertelt ook onder andere dat de mensen in de hemel vleugels hebben.
Echt een aanrader!

Groetjes, Sietske