Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare Droom

9 jaar geleden

Hallo Allemaal,

ik heb z'n rare droom gehad, namelijk ik was bevallen van een kind, dit kind bleek van mijn ex te zijn die samen met mij een huis wilde bekijken en dus een gezin starten.. ik ging mee maar vond het niks, even later komt mijn huidige vriend in beeld die me een in de nacht een zitbank wilt laten zien en geeft de baby een kus.

Ik snap er niks van, ik heb al 3 jaar geen contact met me ex en heb veel liefde voor me huidige vriend en die baby is maar raar.

Wat zou het betekenen voor het heden van me leven? ^-^

KitteKat

Ineke12
9 jaar geleden

Dromen over een baby betekent bijna altijd dat je op de drempel staat van een nieuwe wending in je leven. Een verhuizing, een nieuwe baan of opleiding, of subtieler; een nieuw inzicht in jezelf. Iets kleins staat op het punt groot te groeien. Het kan zelfs zo zijn dat je onbewust alleen het verlangen naar vernieuwing of verandering hebt.
Je ex staat niet meer dan symbool voor het oude dat je afsluit en het nieuwe dat je omarmt. Het feit dat je je huidige vriend in beeld komt en de baby kust wil zeggen dat je de nieuwe wending in je leven graag met hem wilt beleven.

Succes,
Ineke