Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zielsverwant?

10 jaar geleden

Ik heb al een langere tijd het gevoel dat de jongen in kwestie mijn zielsverwant is. Ik heb niet veel contact met hem gehad maar door gebeurtenissen en mijn gevoel bij hem denk ik dat hij mijn zielsverwant is. Ik weet dat binnenkort liefde van een zielsverwant op mijn pad komt. Hij heeft een vriendin op dit moment.

Ik had het volledig los gelaten en door operatie ook al een dikke week niet aan hem gedacht. Ineens droomde ik over hem, dit was mijn droom:

Mijn hele klas was aan het winkelen in een stad, in kleine groepjes. Op een gegeven moment was ik niet meer met een groepje maar liep ik alleen in de winkels omdat ik iets moest hebben maar niet kon vinden. Ik kan me niet herinneren dat ik een tas bij me had, maar ineens was ik mijn tas kwijt. Ik ging zoeken en wist zeker wie mijn tas hadden. Een paar meisjes zaten ergens op een grote doos. Ik wist dat zij mijn tas hadden maar kon niks bewijzen. Uiteindelijk werkneemster erbij en bleek dat ik dus gelijk had. Heb mijn tas terug gekregen en zo verder gegaan.

Ik kwam een vriendin van mij tegen en we gingen op een bankje zitten. Zij moest werken dus hadden we om 9 uur 's avonds afgesproken bij een pizzaria om te eten.

Ik had tijd over totdat we gingen eten dus ging ik hardlopen. Ik liep hard en kwam zo in een naastgelegen dorpje terecht. Het dorpje zag er niet uit zoals het er normaal uitziet maar was in de middeleeuwse stijl.

Ik liep erdoor heen en op een gegeven moment kon ik recht door en rechtsaf, ik koos in eerste instantie voor rechtdoor en ineens
koos ik toch voor rechtsaf. Ik ging rechtsaf en toen ineens zag ik dat ik bij het bedrijf van de jongen langs liep. Ik zag hem staan maar liep gewoon door. Hij kwam ineens uit zijn bedrijf gerend en zij toen: Hoi Schat. Ik was een beetje verbaasd en verlegen. Ik zei Hoi, en toen: Dat je mij zo snel herkende. Hij mompelde daar wat op en zei toen: Ik heb honger (hij heeft een eigen cafetaria) ga je mee naar binnen?

Ik liep mee naar binnen. Een klasgenoot van mij zat daar ook. Er stonden allemaal kleine krukjes en ik ging daar maar zitten.
Ik was alles om me heen aan het observeren toen er een kind naar me toe kwam lopen.
Het kindje had een flesje limonade en vroeg aan mij welk fruit erin zat.
Ik ging het etiket lezen en kwam tot de ontdekking dat er geen fruit in zat maar alleen groente. Groenten die voor mij wat minder bekend waren.
Ik vertelde hem rustig wat erin zat en hij nam het van me aan en liep weer weg met het flesje. De jongen kwam aanlopen en had van een afstandje mij en het kind zitten te bekijken. Hij kwam naar me toe en zei: Dat heb je goed gedaan. Voordat ik iets kon zeggen kwam hij bij mij op het krukbankje zitten. Veel ruimte was er niet waardoor wij heel dicht tegen elkaar aan gedrukt zaten. Het voelde zo fijn, kon wel uren zo blijven zitten. Ik voelde zijn warmte. Ineens kwam ik erachter dat het 20:46 was en dat ik nog maar een kwartier had om bij de pizzaria te komen.
Ik vertelde het hem en stond op hij liep met me mee naar buiten. Hij had een stapel folders op een doos liggen en had daar 1 vanaf gepakt. Hij gaf me de folder en vroeg om hem even snel te bekijken. Het was een folder van de Welkoop. Toen ik hem bekeken had en terug gaf zei hij: Ik wil je graag een keer meenemen naar de welkoop om samen te eten. ( bij de welkoop uit eten, zien jullie het al voor jullie? haha) Ik zei ja en gaf hem mijn mobiele nummer. Zo namen we afscheid en ineens was mijn fiets daar en ging ik op de fiets verder door het middeleeuwse dorp terug naar het centrum van de stad.

Wie kan mij helpen wat de droom betekent? Vanuit het niets was deze droom er en toen ik wakker werd voelde ik nog dat wij tegen elkaar aan zaten. Die warmte en dat fijne gevoel, was zo heerlijk.

Betekent het dat mijn gevoel wel klopt en dat hij mijn zielsverwant is, of betekent het iets anders?

9 jaar geleden

Allereerst: wat een mooie gedetailleerde droom!
Ik kan jou niet vertellen of hij een zielsverwant is,maar wat ik wel weet isdat je er iets mee moet. Zoveel details, getallen en kleine dingen, dat moet wat betekenen...