Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

is er soms iets mis mt me? :s

chinese_x_girll
29 april 2012

heey
kheb het gevoel da er iets mis met me is dt ik een mislukkeling ben voel mij minderwaard
want kben al heel men leven single gebleven enzo
ben dt beu aan ht worden wil er iets aan dn
mr weet nt wat :( of ben ik miss gwn veel te verlegen vr om een vriend te kunnen krijgen
want meer rustige type kben soms ook nie sociaal
als een jongen tegen me spreek dan sla ik soms in paniek
dan weet ik meestal nt wat da ik moe zeggen tegen hem
grtjs Joycee *

eric
21 mei 2012

heey je hoeft niets te zeggen, maar als je het wilt zeg dan gewoon wat je denkt. Jongens zijn gewoon mensen hoor. En bedenk dat ze vaak net zo zenuwachtig zijn als jij (meestal zenuwachtiger). Aan je schrijven (jongen) denk ik dat je hele leven nog niet zo heel lang is, dus heb je volgens mij nog alle tijd :-) Veel plezier en geluk...

22 mei 2012

Hey,

Er is niks waar je je druk om hoeft te maken. Je bent gewoon de goede persoon nog niet tegen gekomen.
Ook meisjes die verlegen zijn krijgen een relatie. Ooit komt er een persoon die daar doorheen kijkt en waarschijnlijk voel jij je bij die persoon helemaal niet verlegen.

Ook hoef je je niet minderwaardig te voelen omdat je nog nooit een relatie gehad hebt. Een relatie heeft niks te maken met wie en hoe jij bent. Je kunt een geweldig en succesvol iemand zijn ook zonder relatie. Als je jezelf nu minderwaardig voelt zal dat in een relatie niet verbeteren. Je moet eerst jezelf liefhebben en wanneer je dat doet zul je ook merken dat andere mensen dat ook doen.

Mag ik vragen hoe oud je bent?

Groetjes K.elly

28 mei 2012

Heeei meissie!


Ik heb mijn vriend van internet leren kennen. ik vind het ook moeilijk om echt te praten met een jongen. Als het echt moelijk is, ga dan op internet als je echt een vriend wil, www.mynewcrush.nl of download een applicatie op de iphone genaamd: skout. Kijk uit! er zijn een hoop jongens die alleen maar seks willen. Ik en mijn vriiend hadden ook eerst seks voordat we echt verliefd werden. Kijk uit dat je niet de verkeerde van internet haal.
Als je naar een discotheek gaat, vind je ook alleen maar jongens die seks willen, dus kijk uit!
Op elk potje past een dekseltje, daaromben ik net zo klein als mijn vriend. wees zelfverzekerd, doe desnoods of je dat bent. Als je jezelf mooi vind dan krijg je echt wel een vriend hoor!
Als je op internet 1 normale foto plaatst op een profiel, zal je al heel veel reacties krijgen! wees niet onzeker en oh jaaa mijn vriend is 26 jaar en ik ben 18. let niet te veel op de leeftijdsverschil als tie maar geen 20 jaar ouder is ofzo. en er is niks mis met je! laat je mooie leuke karakter stralen! dat zult ij ook merken, doe spontaan en lief! dat is al een goeie stap om te nemen meid! heel veel succes! reageer maar als je wilt of daar behoefte aan hebt!

9 juli 2013

ik heb ook soms dat gevoel maar denk ook steeds ik ben nog niet die gene tegen gekomen.

Ik heb zovaak al de kans gehad om een meisje te vertellen dat ze er goed uit ziet alleen altijd verpruts ik het altijd.

Elke dag heb je weer een kans om het opnieuw te proberen maak je niet druk.

Of je bent wel al iemand tegen gekomen maar dan is het iemand die je al langer kent en misschien dat hij wel diegene is die jou gelukkig maakt!

Een jongen die interesse in jou heeft doet hele spontane dingen hij belt jou op hij smst je zomaar op de vreemdste momenten maar belangrijker nog hij geeft jou altijd een prettig gevoel dat zijn de jongens die interesse hebben in jou!.

Jongens die alleen maar seks willen daar moet je niet eens aan willen beginnen dat is zonde van je tijd 1 en 2 zijn dat vaak narsitische personen!.

Gewoon nog even afwachten er niet eens zo mee bezig zijn want dan kom je de leukste tegen!