Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ben ik bang om verlaten te worden?

24 december 2011

Droomde vannacht over mn partner en een zeer aparte situatie.
We waren in een flatgebouw (waar we niet in wonen) in een appartement en een ander persoon (onduidelijk wie) zei dat mijn vriend niet zoveel van me hield als ik dacht.
Dat hij veel meer van iemand anders hield en dat die persoon onbereikbaar was voor hem omdat zij een relatie had en hij daarom mij voor goed genoeg nam. Dan heeft ie in ieder geval iemand werd er gezegd. Want hij kan niet alleen zijn.
Ik heb m daarmee geconfronteerd en na wat wikken en wegen gaf ie toe, hij hield zielsveel van iemand anders. Haar naam was Jeanet. (Dat zag ik heel helder, maar we kennen niemand die zo heet, heb de naam op gezocht en de betekenis is Jaweh is genadig...)
Hij houd ook wel van mij, maar zal nooit zoveel van mij houden als van haar.
Dat deed mij enorm veel verdriet, gevraagd waarom ie mij zo aan het lijntje hield want dat verdien ik niet,heb daar geen antwoord op gekregen en ik ben weggegaan, heb mn spullen gepakt, een vriend heeft me opgehaald en binnen een dag hadden was het hele huis leeg.
Hij stond erbij en keek erna, kleine beetje verdrietig want hij vond het wel jammer. Maar hij houd van iemand anders, dat was heel duidelijk en hij stribbelde niet tegen.
Ik zei tegen hem dat ie moest zeggen te Jeanet dat hij zielsveel van haar hield, misschien beantwoord zij zijn liefde wel en worden ze samen gelukkig.
Ik was zelfs bereid om naar haar toe te gaan en het zelf te zeggen.( Want als 2 mensen voor elkaar bestemd zijn, wie ben ik om daar tussen te gaan staan.) Zij kwam er ook in voor maar heel onduidelijk, zij had een relatie en een kind.
Was onderweg daarnaar toe om het te zeggen en toen ik wakker werd, dus weet niet hoe het afloopt.

Het is heel vaag en ik kan er eigenlijk weinig van maken. Houd hij idd van iemand anders, gaat ie vreemd, is het een waarschuwing, verlatingsangst...?Heeft iemand anders een idee?
bedankt alvast