Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Liefde met een leraar.

22 juli 2011

Ik ben vijftien, hij is 26. Hij geeft natuurkunde en houttechniek, twee vakken die ik niet volg. Toch zien we elkaar vaak. In de gang, in de pauze, kort na de laatste bel (ook weer in de gang). Soms in een lokaal. En toen we met school naar een zwembad gingen zat ik bij hem in de auto. Naast hem. Er is een vonk, dat zal ik niet ontkennen. En ja, ik voel wel iets voor hem, maar volgens velen heeft hij een vriendin - en zijn FaceBook status zegt dat hij vrijgezel is. Verwarrend. We hebben veel gemeen, zijn volgens mij wel aangetrokken tot elkaar. Maar verder gaat het niet. In mijn dromen juist wel.
Ik droom dat we sex hebben, en dat we samenwonen. Dat we drie kinderen hebben, of dat ik juist zwanger ben van hem. Een keer heb ik gedroomd dat we gingen trouwen. Wat is de betekenis daarachter? Wil het iets zeggen? Willen deze dromen zeggen dat het ook daadwerkelijk echt kan gebeuren, of is dat een tikkeltje naïef om dat te denken?

14 mei 2014

Nee natuurlijk is dat niet naïef! Het kan heel goed gebeuren dat een docent verliefd wordt op zijn/haar leerling/leerlinge. Trekt hij meer naar je toe? Je kunt het hem vragen, tenminste, als je denkt dat hij daar hetzelfde over denkt. Misschien moet je meer naar hém toetrekken en een beetje flirten met hem. Zorg ervoor dat je opvalt, als je verliefd bent in ieder geval. Ik hoop dat het goed komt!

Kusjes,
Just me.