Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

AUB REACHTIE!

jasmine v FAN
11 jaar geleden

heey :)
ik heb vandaag gedroomd dat ik op school was ofso. en dat we met een groepje naar een kamer gingen met bedden en de begeleider zij van ja als je moe bent of even wilt gaan zitten. dan kun je hier gaan chillen dus ik zij ik wil wel en toen zij ik tegen een jongen die ik ken hey kom je?
en toen gingen we zitten op een persoonsbed en ik zij van wil je niet op de tweepersoons bed? daar heb je meer ruimte.
dus wij zo op de 2 persoonsbed en ik weet niet maar ik deed mijn jurk uit en het is zoon jurk met van voor een rits van boven tot helemaal beneden en ik deed hem uit en hij zij dit is een droom zeker en toen zij hij het is geen droom. en toen wou ik met mijn gezicht naar hem toe op zijn schoot zitten.en wou bijna gaan zoenen maar toen kwam de groep weer dus gingen we weer snel aankleden. en toen zeiden ze waarom slapen jullie niet. en toen zijn ze weg gegaan en is er iemand op een 1 persoonsbed gaan zitten en gingen we naar die gene. en we wouden met die gene kletsen. maar me jurk zat niet goed ofso dus ik heb hem weer recht gezet en toen keek die gene me aan en me vriendje ( hij was blijkbaar me vriendje ) hij zij zo van je hoeft niet jaloers te zijn dat we bijna hebben zitten neuken. ofso zo iets. en toen gingen we weer zitten en toen kwam de groep weer en er zat iemand tegenover ons en ik zij zo van waarom zit zij nou weer hier. en hij zegt van ga weg enzo want me vriendin( ik dus ) heeft gezegt dat ze dacht door jou dat je met me hebt ofso en dit endat en toen ging hij vlak bij me zitten en toen was mij droom over.
en ik vond het zo stom dat hij over is want ik heb maar eigenlijk nooit een vriendje gehad en ik vind het zo leuk dat hij zo vlak bij me was enzo en dat hij ook zij vn zij is mijn schatje weetje gewoon het gaf me zoon fijn gevoel en ook dat hij zegmaar mij ook wou zoenen en sex wou hebben maar die stomme groep kwam weer -.-

Wat betekent het eigenlijk?

xx

11 jaar geleden

Wat ik hier kan uit afleiden is dat je een zekere druk voelt van buitenaf (die groep) dus 'mensen' in het algemeen. De kleding en het uitkleden betekend dat je je comfortabel genoeg voelt en je durft bloot stellen (kwetsbaar maken) bij iemand die je blijkbaar goed bij kunt vinden (in je droom) nu, het kan er op wijzen dat je 'hunkert' naar zo iemand en zo'n momenten. Maar door een of andere manier voel je je niet op je gemak, omdat er mensen zijn die een zeker controle over je uit willen oefenen zodat je het maar niet zou doen of niet zou kunnen doen omdat zij het niet willen dat jij het doet. Voor mij zijn dromen niet meer dan verlangens van het onderbewuste dat we zo graag zouden willen waar maken in realiteit en daarom zei je ook van 'is dit een droom, neen dit is geen droom', want wat onze geest wil, kan het ons geven in de droomwereld, maar de realiteit heeft zijn eigen regels en in de droomwereld bepalen wij de regels en wie er wel of niet meespeelt.

Hopelijk heb je er wat aan.

Groetjes