Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare droom.. ( met sex en zoenen xd ) reachtie!!

sitalovepohlodkova@hotmail.com
21 februari 2011

heey
ik ben S. ik heb eergister gedroomd dat ik zat te zoenen ik leg ff uit.
ik was opeens in een woonkamer ( blijkbaar woon ik daar in me droom ) en er zaten wat meiden op de bank het was volgens mij een slaapfeestje van me broer die niet eens op mijn echte broer lijkt. ( weet niet zeker of t me broer was ^^ ) en hij ging ff weg en die meiden zaten opeens te vingeren met elkaar en toen deed ik mee o.o ik voelde me wel geil enzo( ben 12 xd ) ze gingen me beffen enzo.. en toen kwam me broer en stopte we kei snel xd. en toen kwam me vader in de kamer. hij deed wat raar.. en toen was er wat en me broer moest huilen dus we gingen naar een kamer. heel mooie kamer. en hij zat wat op de laptop of te tekenen. weetikveel. en toen wou ik opeens zoenen. dus ik trok hem van zijn stoel duwde hem op bed en ging zoenen. hij ging met me mee en we deden het met tong dus ik dacht : OMG!! ik zoen!! en toen na 1 min zitten tongen zaten we tongent te rollen in bed. ik heb serieus geen idee hoe en wat maar het is net als je zit te woelen in bed. echt de hele tijd en toen werd ik wakker ... als ik eerlijk ben was het tongen zo echt. ik voelde gewoon een tong.en ik werd kei boos wakker want ik wou verder tongen en ik dacht : kut.. het was een droom -.-
Die dag daar voor droomde ik daarvoor dat een paar jongens gaven hadden dat ze in auto's konden veranderen en dat een van die jongens me zwart maakte ofzo. en ik vond hem leuk in me droom idk waarom xd dus.. opeens had ik sex met hem en met een ander wijf. maar na een min was zij weg en gingen we gwn verder. het voelde raar als hij me vagina likte het ws net of er een scherp ding in ging o.o maar ik voelde me wel geil als hij aan me tieten zat en anal deden enzo alleen als hij likte of me vingerde dan voelde het kut xd.
en toen was het over..
ik vond zelf dat de dromen nergens op slaan maar ik wil door deze dromen zo graag een vriendje maar ik ben lelijk dik en geen een jongen ziet wat in me,.. ok dat zoenen vond ik wel erg een plus punt want nu verlang ik naar de echte eerste kus :$ ik heb alleen toen ik 9 was een vriendje gehad maar hij vond me echt leuk hij koopte op mijn verjaardag allemaal dure dingen en ik gaf het zelfde aan hem. maar ik verhuisde en ik zie hem nooit meer.. hij heefft al n ander -.- maar ik was al toen lelijk.. ik weet het niet. ik zelf vond het zoenen alleen leuk. dat sex was wel geil maar.. ik heb liever zoenen xd na die droom van het zoenen zit ik steeds te dag dromen dat ik een vriendje heb en zit te zoenen op het strand.. of op een onbewoondeiland of ergens anders maar heel romantisch. ( sorry voor langverhaal) maar betekent het iets?? zal ik ooit een lief hebben??

xoxo !

ar.95
16 maart 2011

Eerlijk gezegd, ik heb zoiets ook gehad... Ik voelde ook echt een tong, maar die jongen duwde me weg..
Ik ben ook lelijk en dik, dus miss komen die dromen vaker voor.

Ik droom wel eens vaker dat ik echt wat voel, zoals een kus of een zoen ^^ het is raar, maar ik kan het helaas niet uitleggen..
Ik wilde wel ff vertellen dat het dus vaker voorkomt.

17 september 2011

Heeii,

Zo iets heb ik dus ook gehad , met meisjes en jongens.....
(ben 13 jr)

En ik ben dus ook best wel lelijk (tenminste dat zeggen alle jongens...... en vind ik zelf nu ook wel) heb een bril en zo, draag nu voor het eerst lenzen... dus jaa. en ik heb een buikje die je overal in ziet als ik geen hooge broek draag.

Het was wel zo dat ik alles lekker vond.

Ik heb nog nooit verkering gehad en ben nog niet ontgroent, WIE HELPT ONS!!!


Groetjesss

zandmannetje
21 september 2011

sex in dromen staat meestal voor de behoefte naar een dieper contact met je zelf of je omgeving , en heeft dus niets met sex in real life te maken

s
6 januari 2012

Wtf jullie zijn echt faking raar

jurrre velthof
3 maart 2012

O yeaaah lekkar toch een sex droom
Met een patatje oorlog erbij echt lekker


dit was mn reactie ervoor

30 maart 2012

Effe voor de meiden

Uiterlijk maaakt niks uit wees trots op wie je bent.
Ik ian hier lang over vertellen maar zo is het kor en krachtig

kalan
13 juni 2012

dit is niet gezond!