Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over trouwen

Mar
11 jaar geleden

Hallo!

Mijn droom:

Mijn vriend (waar ik mee samenwoon) ligt op bed. Ik en nog een vrouw (onbekend) verleiden hem.... we (die vrouw en ik) hebben een trouwjurk aan!! Zij wordt heel intiem met mijn vriend waarop ik ingrijp!! Mijn vriend ziet dat ik in paniek raak en kiest voor mij! Hij zegt: ik trouw met jou!! alleen met jou! en dan schrik ik wakker!!

Kan iemand mij aub vertellen wat dit betekend??? Ik woon samen met mijn vriend en ben er heel blij mee!

dank!

11 jaar geleden

Hoi Mar,

bedankt voor het opschrijven van je droom.

Zoals je zelf misschien al wel weet hoeven beelden, zoals een vriend/trouwjurk, niet letterlijk een vriend of trouwjurk te betekenen, maar staan ze ergens voor. Ik vraag zelf altijd aan de hoogste Bron van het leven wat een droom zou kunnen betekenen. 

Ik heb het idee dat je droom het volgende betekent:

Je vriend in deze droom staat voor veiligheid, gezelligheid, genegenheid en je totaal begrepen voelen. Het gaat in de droom dus niet letterlijk om je vriend. Het is ook geen waarschuwing of iets dat er iets gaat gebeuren met jou en je vriend. De hoogste bron van het leven kiest altijd voor jou. Je vriend staat voor het ultieme in het leven. Het staat voor dat gene waardoor alles bestaat. Hij heeft jou uitgekozen en vele anderen om als een bruid te zijn. Je bent voor hem eerlijk, trouw, echt en super betrokken bij je mede mens. Jij hebt altijd ervaren dat er meer is dan deze aarde alleen, maar dat er iets is in deze wereld dat ons ziet. De hoogste bron ziet jou ook en kiest jou heel persoonlijk, hij wil een persoonlijke relatie met jou aangaan. Hij wil met jou communiceren door bijvoorbeeld dromen.

Advies: Stel dat je toch een idee hebt dat deze droom je op een spoor brengt in jou relatie op een geheim, bespreek dit met elkaar als vriend en vriendin!

Ik heb de Hoogste Bron God ook om een indruk over jou gevraagd. Jij houdt van kinderen en speelt ook een grote rol in hun leven. Jij brengt kinderen veiligheid en beschermt ze met jou liefde. Zij voelen de liefde van de hoogste bron God door jou heen en voelen zich vertrouwd bij jou!

Als je opzoek bent naar het hogere, praat dan met Hem, vraag Hem de hoogste bron God om zich zelf aan jou te openbaren, je zult ervaren dat je warmte voelt van Hem en dat Hij je nooit alleen laat!

Als deze uitleg je niks zegt of je niet raakt, leg het dan opzij en vraag aan de hoogste Bron God of hij je wilt openbaren wat deze droom zou kunnen betekenen


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]