Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

handen vasthouden

11 jaar geleden

Er is een jongen die ik al een tijdje leuk vind maar ik krijg nooit het lef om wat te zeggen. Het probleem is dat ik niks meer tegen hem heb gezegt sinds dat we met mijn en zijn klas op kamp zijn geweest, begin September (2010). Nu al een paar nachten achter elkaar droom ik over hem.
De laatste paar keer ging het over dat we elkaars hand vasthielden. Zoals afgelopen nacht;

We zijn met een hele grote groep bij een vriendin thuis en gaan even een rondje wandelen. Daarvoor hadden mijn vriendinnen gezegt: "je moet gewoon wat tegen hem zeggen." (dat zeiden ze buiten mijn droom de middag ervoor) Dus toen we met z'n allen naar buiten gingen (waar hij bij liep), lopen we een steeg in en ik wist dat we rechts moesten als we de steeg uitwaren. Hij is de enige die rechts afslaat. De rest gaat linksom en ikzelf ga ook rechtsom. Ik vroeg aan hem iets in de zin van: "Waarom gaan ze allemaal die kant op?" hij gaf antwoord maar ik kon het niet zo goed verstaan.
Ik roep de groep bijelkaar en mijn vriendinnen beginnen overdreven te doen. "o ja, natuurlijk! we moeten die kant op!" Alsof dat hun plan was.
We lopen met de hele groep verder en ik sta met hem te praten, ik zwaai mijn arm op een gegeven moment iets te ver zijn kant op en hij pakt die vast. Ikzelf hielt mijn hand toen recht wand ik dacht: "dit wil hij niet, ik schaam me dood!" (hoezo HIJ niet?)
Als we met z'n allen een weg inslaan en hij mijn hand loslaat, kijk ik achterom naar mijn vriendinnen die elkaar een high-five geven en allebeide duimen naar mij opsteken. "good job!" Ja natuurlijk, geloof je het zelf? XD

zou iemand mij uitleg kunnen geven?
Alvast bedankt! XxX
888Angel8881 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door 888Angel888.