Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Michael Jackson

Maaike
11 jaar geleden

Ik droom sins een jaar wel heel veel over michael jackson. Soms gaat de droom over geweld of ik moet er in huilen.
Maar meestal zijn michael en in verliefd in mijn droom. We hebben ook al een keer gevreeën en sexs gehad met hem.
Maar ik heb bijv. ook gedroomt dat hij in een kooi zat en in elkaar geslagen werd, toen heb ik hem gered maar hij ging toen dood in mijn armen.
Ik weet niet wat ik hier van moet denken dus ik zou graag willen weten of dit iets betekend. Weet iemant iets?
Alvast bedankt!

Groetjes Maaike

11 jaar geleden

Hoi Maaike,

Je bent bezig met verliefdheid en valt waarschijnlijk op jongens/mannen van het type michael.

Je wilt graag meemaken wat het is om met zo'n man te vrijen, maar in de werkelijkheid gebeurt dit waarschijnlijk nog niet. Het is dus heel normaal als je begint met daarover te dromen. Je weet zelf ook wel dat michael (zelfs als hij nu nog zou leven) onbereikbaar is, maar dat geeft niks. In een droom kan/mag alles. Dus geniet er gewoon lekker van. Dat michael dood gaat in je droom, betekent dat je zelf de onbereikbaarheid van de liefde ook wel beseft.

Je kunt je wel de volgende vragen stellen:

-Wat betekent het geweld in de droom ? Is er een link met geweld in de werkelijkheid (ik hoop van niet). Waarschijnlijk is de betekenis onschuldig).

-Heb je een obsessie met het krijgen van een vriendje. Duurt het je te lang, voordat je iemand tegenkomt, die je leuk vind. Of heb je genoeg geduld met de liefde en wacht je gewoon lekker totdat de juiste persoon langskomt ? Wat speelt er bij jou op liefdesgebied. Die vraag kun je voor jezelf beantwoorden. Maak je je ergens zorgen over, waar het de liefde betreft. Ben je ergens bang voor of heeft iemand je afgewezen. Voel je jezelf geliefd. Hou je van jezelf. Dat soort vragen. En als je ongerust ergens over bent, praat er dan over met een lerares, leraar, vader, moeder, oom, tante, buurvrouw. Met iemand die je vertrouwt.

Het is heel normaal dat je begint met dromen over idolen en dat je later pas echt een vriendje ontmoet. Je bent misschien nog te jong om in het echt al sex te hebben. Geniet er dus voorlopig gewoon lekker van in je dromen. Niks mis mee.

Dromen kan ook gewoon leuk zijn om te doen. Je hoeft er niet altijd iets achter te zoeken. Als je dat wel moet doen, ben jij degene die weet of er meer speelt dan interesse voor jongens. En als dat zo is, praat dan met iemand die je vertrouwt.

groet,

wegmetditprofiel1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door harrie.