Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

stemmen in mijn hoofd die niet weg willen! ben ik gek aan het worden?

ilse
20 mei 2010

hoi allemaal
ik heb sinds kort heel vaak dromen van stemmen in mijn hoofd nou ja ik weet eigenlijk
niet of het wel een droom was het voelde niet zo
het ging zo:
ik zat in bed en toen deed ik mijn ogen dicht omdat ik wou slapen en toen hoorden ik allemaal stemmen (in mijn hoofd) ik weet niet precies waar het over ging, het waren heel veel stemmen en om te weten wat ze zijden moest ik ze een voor een een soort van beurt geven alsof ik een juf was. en het waren een soort fluisterende,smekende stemmen.
maar het rare is dat ik sommige van de stemmen herkende alleen ik weet niet waarvan.
en evenlater ben ik naar benenden gerent om te kijken of de geluiden daar vandaan kwamen want ik wist niet waar het vandaan kwam,maar het kwam niet van beneden sterker nog er was helemaal niemand beneden of buiten. toen ben ik naar zolder gelopen en zag ik een soort schim staan hij kwam heel erg eng op mij aflopen,toen deed ik mijn handen voor mijn ogen en ik zij ga weg toen ik mijn handen weg haalde en mijn ogen open stond ik opeens in de tuin,en liep ik naar boven naar mijn slaapkamer en ben ik weer in slaap gevallen ik weet alleen niet of dat een droom was of niet.heb ik geslaapwandelt of zo, als dat zo was is dat de raarste droom die ik ooit heb gehad want het was gewoon zo echt.maar over die stemmen zou dat iets te maken hebben met die geest die ik heb gezien.
was dit allemaal maar een droom of word ik gek!!

gr.ilse
ps.dit berichtje kan een beetje onduidelijk zijn!!

21 mei 2010

Het volgende vind ik over geest:
Spoken en geesten hebben in de droom nagenoeg dezelfde betekenis. Wie in de droom spoken of geesten ziet is meestal innerlijk nogal verward. Zijn we in de droom bang van een spook of geest dan hebben we een nogal labiel karakter dat snel uit evenwicht gebracht kan worden.

De tuin:
De eigen tuin waarvan we dromen is meestal te privé om zomaar anderen in toe te laten. Is onze tuin in de droom omheind of staat er een hoge muur omheen of is het op een andere manier aan het oog van voorbijgangers onttrokken, dan willen we in het waakbestaan niet in ons binnenste laten kijken en zijn we gesteld op privé. De toestand van de tuin symboliseert onze innerlijke toestand. Een verwilderde tuin, dus geen wilde tuin, duidt op psychische problemen. Een mooi onderhouden tuin duidt op een harmonisch innerlijk. Een wilde tuin duidt op een grillig karakter. Bloeit er van alles in de tuin dan voelen we ons in het waakbestaan prettig en hebben we meestal een intact liefdes- of familieleven. Staat in de droom echter alles netjes in perkjes dan hebben we in het waakbestaan iets te veel de neiging de zaken van iedereen te regelen. Ook al is het goed bedoeld we zouden er veel vrienden mee kunnen verliezen.

stemmen:Er wordt heel wat gesproken in de droom, toch is de spraak meestal ondergeschikt. We onthouden dan ook maar zelden wat er in de droom gezegt wordt. Indien we wel onthouden wat er in de droom wordt vertelt dan dienen we goed te onthouden wat er gezegt wordt. Horen we in de droom iemand praten maar zien we niemand dan moeten we rekening houden met het feit dat er in het waakbestaan over ons geroddeld wordt. Dat geldt meestal ook als we een groepje mensen zien staan praten en we niet kunnen horen waar ze het over hebben. Wie in de droom andere mensen afluistert is in het waakbestaan ergens heel nieuwsgierig over en wil over bepaalde zaken meer te weten komen. De stem die in de droom uit het niets tot ons spreekt kan ons raad geven maar ons ook op het slechte pad proberen te brengen. Het is dus van belang ook nu weer goed te onthouden wat er gezegd wordt en hoe de intonatie van de stem is.

zolder:
De zolder is het domein van allang vergeten gebeurtenissen die op de zolder in onze droom weggeborgen liggen. Breekt er in de droom brand uit op zolder dan hebben we te maken met een ernstige psychische storing. Wie in de droom op de zolder tussen allerlei spullen aan het zoeken is, zoekt in het waakbestaan vervlogen herinneringen.


Als je dit allemaal leest maakt het je dan wat meer duidelijk?

Char
25 mei 2010

Ik heb ook wel een stemmen in mijn hoofd, maar niet in een droom. Tot nu toe heb ik 3 verschillende stemmen gehoord. Ik zal ze op een rijtje zetten:

1. Een duistere stem. Vaak als ik deze stem hoor, heb ik een raar gevoel, alsof er energie om me heen is en ook in me. Ook zie ik in mn gedachten de wereld om me heen branden. Dan heb ik weinig tot geen controle over mijn gedachten en gedrag. Dan wil ik namelijk de mensen om me heen pijn doen of zelfs vermoorden. ( Ik heb 1 keer toen ik in de auto zat aan de gordel van de persoon voor mij getrokken, maar niet al te hard. ) Dat komt door die stem, dat heeft ie ook gezegd. Als ik dat rare gevoel heb, probeer ik het 'weg te duwen'. Dan ga ik ook met die stem praten in mn gedachten. Ik zeg dat ik het niet wil, dat ik niemand pijn wil doen. Dan vraagt die stem "Waarom niet? Ze hebben jou zo veel pijn gedaan, waarom zou je ze niet pijn willen doen?" Dan komt er een heel gesprek waarom ik niemand dan pijn wil doen, en word mijn verleden heel vaak genoemd. Uiteindelijk win ik wel, maar toch. Hij werd ook een tijdje sterker, maar nu is hij nogal zwak, waarschijnlijk door de 2e stem. Ik ben wel bang dat hij weer sterker word, en me weer dingen laat doen die ik niet wil.

2. Deze stem klinkt erg puur, en beschermt me tegen de eerste stem. Ik vertrouw haar. ( Ja het is een vrouw. ) Eerst beschermde ze me, maar nu komt ze haast nooit meer.

3. Deze stem voelde niet puur, maar ook niet echt duister. Ik heb deze stem 1 keer gehoord. Dat was vlak nadat de 1e stem weer even effect op me had gehad. Ik weet dat dit niet de 1e stem is, deze stem voelt anders.

Ik heb de 1e stem vaak gehoord, maar nu hoor ik hem minder. Ben ik nu gewoon gek of is het iets anders?

Beebee
29 juni 2010

Beste Char,

Stem 1 is een negatieve energie die jou in zijn macht heeft.
Het is niets engs hij weet alleen niet beter en is blij dat hij macht op iemand kan uitoefenen want hij heeft zijn licht naar het weg niet gevonden.
Ik ben een medium en kan met overleden dierbaren communiceren ook hebben wij geleerd negatieve energie weg te halen en naar het licht te begeleiden.

Ik ben momenteel bezig om mij als medium uit te breiden en mezelf min of meer meer bekend te krijgen.
Je verhaal trekt me aan en deze negatieve energie moet bij jou weg.

Als je interesse hebt mag je me mailen. Ik kan hem voor je weg halen samen met jou.
Zo lang je hem maar niet sterker laat worden ben je zoiezo al op weg.

Het is zelfs zo sterk dat ik hier achter de pc de kriebels in m'n buik krijg van m'n eigen ziel die me waarschuwt..

Met vriendelijke groeten,

Barbara Maassakker

Char
3 juli 2010

Hey Beebee,

Er is de laatste tijd veel gebeurd... laat me vertellen wat.

Die eerste stem was 6 maanden niet geweest. Ik zat een paar dagen geleden met iemand te chatten over bepaalde ervaringen die we hebben gehad. Blijkt dus dat we zo'n beetje dezelfde ervaringen hebben gehad. We voelen dezelfde dingen, en zelfs op dat moment voelden we precies hetzelfde. Dus vertel ik haar over die duistere stem, plus een aantal details. Zegt zij dat zij ook zo'n duistere stem heeft. En dan verteld zij mij de details die ik net wou gaan vertellen. Dan zegt ze opeens dat zij haar stem weer hoort, op hetzelfde moment hoor ik mijn duister stem lachen. Dit was echt raar, precies op hetzelfde moment! En kort daarna kreeg ik weer dat vreemde gevoel. ( Maar ik zag de wereld om me heen niet branden. ) Ook moet ik glimlachen, en geen 'leuke' glimlach. ( Die glimlach voelde... duister. Ik heb dit heel vaak als ik dat gevoel heb. Ik heb het een keer in de spiegel gezien. Ik wist het niet eens, maar als ik dus zo glimlach dan hou ik mn hoofd ook op een manier waardoor er een schaduw over mn ogen valt. En mn ogen leken zo... koud... ) Iets nadat ik dat gevoel kreeg, voelde ik me opeens echt heel raar. Het voelde alsof er iets bij me naar binnen ging via mn rug. Ik voelde ook dat er iets dat duister aanvoelde een soort van in mn lichaam kwam en zich verspreidde. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Maar ineens wist ik het. Het was zo raar dat ik het liever niet hier vertel. Het sloeg nergens op. En ik weet de details ook niet meer, ik stond zo'n beetje op de automatische piloot. Maar het werkte wel. ( Je zou zeggen gewoon elke keer doen als dat gebeurt, maar een klein probleempje. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het deed. -_- ) Nadat ik dat had gedaan, hield ik mn ogen dicht en beeldde ik me in dat er een soort krachtveld om me heen zat die me ( tijdelijk ) zou beschermen. Dan doe ik mn ogen dus open, en zie ik ineens een duidelijke lijn om mn handen heen... toen voelde ik ook dat die duistere stem er nog was, en ik duwde hem een soort van mn kamer uit met mn gedachten. Ging wel langzaam, maar het lukte wel. Ik had er ook de rest van de avond geen last meer van.

De volgende dag was ik weer met diegene aan het chatten. Ik weet van het begin niet zo heel veel meer. Op een gegeven moment krijg ik weer dat gevoel. Plus een aantal andere gevoelens ( die ik ook regelmatig voel, alleen niet op hetzelfde moment ). Ik weet niet alle gevoelens meer, maar nog wel een aantal. Het gevoel dat ik geen kracht meer heb in mn lichaam, het ijskoud hebben terwijl het snikheet is ( had ook kippenvel ), boosheid zonder reden en het benauwd hebben ( Alsof er een soort van druk in de kamer lag, en ook alsof iets van binnen uit mn keel dichtkneep. Dat heb ik wel vaker. ). Ook zag ik een soort van hele vage mist overal in de kamer. ( Ik had al geprobeerd om die 'lieve stem' te roepen, maar ik kon haar niet bereiken. Ik weet niet precies waarom. ) Dan moet ik dus iets van mn oma doen, en dat deed ik ook gewoon, maar mn oma deed vrij irritant terwijl ik het aan het doen was. Normaal gesproken zou ik het niet heel erg hebben gevonden. Maar toen raakte ik enórm geïrriteerd. En toen voelde het alsof ik een soort van de controle even verloor. Nou ja half dan. Ik sloeg mn oma bijna in dr gezicht. Bijna, omdat ik de beweging wel maakte maar ik misde, omdat ik een soort van mn arm toch een soort van terug hield. Daarna heb ik niks meer gezegd tegen mn oma en deed ik gewoon wat ik moest doen. ( Tja je schrikt je rot als zoiets gebeurd. ) Toen ik klaar was ging ik natuurlijk meteen weer chatten om te vertellen wat er was gebeurd. En op de een of andere manier beïnvloedde die duistere stem mn gedachten en gevoelens op dat moment. Ik was doodsbang omdat het gevoel zo enorm sterk was. Te sterk. Ik wilde dat het ophield. Of te wel, ik stond op het punt het op te geven. Om die duistere stem gewoon controle te laten hebben, zodat het allemaal voorbij zou zijn. Dan doe ik dus mn ketting aan ( die van mn andere oma was geweest, tot ze overleed ) en ineens voel ik het grootste gedeelte van die gevoelens verdwijnen. Ik wou ook niet niet meer opgeven. Ook hoorde ik dat die 'lieve' stem behoorlijk kwaad was. Ze zij "Oké, en nu is het genoeg!!!" Ik voelde dat ze tussen mij en die duistere stem in ging staan. En ik hoorde dat die duistere stem geïrriteerde geluiden maken. Ik natuurlijk hartstikke verbaasd. Dat vertel ik ook meteen tegen degene waarmee ik aan het chatten was. Zij zegt dan dat die stem eerst om mij moest lachen toen ik het bijna opgaf. Maar dat toen ik zei dat de lieve stem terug kwam en me beschermde, zei hij ( het is iemand aan de andere kant van de wereld dus we spraken in het engels tegen elkaar ) "WHAT?! HOW?!" Toen moesten ik en diegene waarmee ik aan het chatten was lachen. Uiteindelijk ging die stem die avond ook weer weg. Daar was ik echt blij mee. Maar nu zat de schrik er wel behoorlijk in. Ik had het bijna opgegeven... Ik had die stem bijna laten winnen... Maar we chatten dus verder. Op een gegeven moment vertel ik ook over het gevoel dat ik van het begin af aan had. Dat die stemmen die we hoorden, met elkaar verbonden waren of zo. Zegt zij dat zij dat gevoel ook had van het begin af aan... Kort na deze 'ontdekking' zegt ze ineens dat ze zich iets herinnert. Een keer had ze aan die stem gevraagd waarom hij háár perse wou hebben. Zegt die stem dat hij haar wil vanwege haar sterke geest ( strong spirit ). En toen zei hij dat hij ook op zoek was naar anderen zoals haar, voor het geval het met haar niet zou lukken. Toen herinnerde ik de keer dat ik vroeg waarom hij mij wou... hij zei dat het was vanwege mn kracht. Ik geloofde dit eigenlijk niet, maar toen zij dat zij... het was alsof een aantal puzzel stukjes op hun plaats vielen. De stem kwam die avond gelukkig niet meer terug.

De volgende dag, kreeg ik op school weer een aantal keer dat vreemde gevoel, maar zwakker dan de avonden ervoor. ( Ik weet nog dat die stem in de avond altijd sterker was. ) Toen ik in de taxi naar huis zat, zat ik weer over opgeven te denken. Dan zou die stem de anderen misschien met rust laten. Toen hoorde ik die stem ook lachen, en hij zei "eindelijk..." Toen zei ik "Hé, ik weet het nog niet zeker dus je hoeft niet zo blij te doen." Toen zei hij "Maar ik weet dat je het uiteindelijk toch zal doen..." Toen zei ik "Oh shut up." ( Wel allemaal in mn gedachten gezegt, niet hardop. ) Kort hierna voel ik weer dat rare gevoel, maar dat ging ook weer vrij snel weg. Kort hierna krijg ik weer eens het gevoel alsof iets mn keel van binnen uit dichtknijpt. Ik zeg in mn gedachten "stop stop STOP!!!" Dan hoor ik die duistere stem lachen, en het word nog erger. Ik kan niet ademen voor ongeveer 8 seconden. Ik was doodsbang toen dit gebeurde. Ik was bang dat hij me zou laten stikken... Maar goed. Kort daarna hoor ik die stem weer ( ik weet niet meer wat hij zei of deed ) en toen vroeg ik hem waarom hij juist mensen met een sterke geest wou. Hij zei toen dat het was vanwege hun kracht. Dan vraag ik wat voor kracht mensen met een sterke geest dan hebben. Zegt hij "daar kom je nog wel achter..." Toen ging hij weg. Later, toen ik weer thuis was, zat ik weer met diegene te chatten die hetzelfde heeft. Vertel ik dat ik misschien ga opgeven omdat ik gewoon wil dat ze de anderen met rust laten. Kort daarna zegt ze dat die stem weer iets zei... Hij zei ( ik weet het niet meer precies, maar het was ongeveer dit ) "Your friend is doing great. She's nearly given up already! And now your getting the same treatment!" Dat had hij beter niet kunnen zeggen, want toen was ik ook niet meer van plan om op te geven. De rest van de avond kwam hij niet eens in de buurt van een poging die in de buurt kwam van een kans hebben. ( Ik denk dat ik gewoon zo boos was op die stemmen dat ik daar ook een soort kracht uit haalde. ) Maar die nacht werd ik wakker en betrapte ik mezelf erop dat ik het weer zat te overwegen om het op te geven, deze keer zodat het allemaal voorbij zou zijn. Toen zei ik tegen mezelf "Dat is niet de juiste manier. En als ik het opgeef, word het allemaal alleen maar erger."

De volgende dag had ik weer een aantal keren dat vreemde gevoel, en ook kwam het gevoel dat mn keel van binnen uit werd dichtgeknepen kwam ook weer een keer of 2 terug.

De volgende dag leek erg op de dag ervoor, behalve dat ik in de avond eventjes heel blij was, omdat het Nederlands elftal wonder boven wonder van Brazilië heeft gewonnen.

Vandaag had ik weer het idee om op te geven in mn hoofd, déze keer omdat ik waarschijnlijk uiteindelijk toch zou verliezen omdat die stem steeds sterker word. Ik heb hier niet aan toegegeven. Zelfs als dat zou gebeuren, dan wil ik nog zo lang mogelijk zelf controle hebben.



Ik ben inderdaad geïnteresseerd. Ik wil namelijk écht dat die stem weggaat. Maar ik weet uw e-mail adres niet. Zou u die aub willen doorgeven aan me?

Char

Thomas
16 juli 2010

Hej,
Ik zelf heb msichien wel een verklaring di e helemaal niks met dromen te maken heeft..
er is een psychise ziekte genaamd schizofrenie, symptonen zijn o.a. : stemmen horen ,d ignen zien,proeven voelen en ruiken , die er niet zijn , maar wel levens echt worden ervaren,

vaak geven die stemmen ook opdrachten en bedreigen je..

ik wil neit zeggen dat je gek bent , maar mischien is het handig om een psycholoog raad te plegen.

Ik heb zelf veel ervaring emt psychise ziekte , bij mij in de familie en vtrienden kring komt het ook veel voor..

als je nog info wilt , wees niet bang te emailen

Thomas

3 augustus 2010

Hallo Allemaal.

Ik Mirakel, ben een Mirakel en dat ik stemmen hoor wil niet altijd zeggen dat je/ik een psychische toestand heb,

Op de Riagg dachten ze ook dat ik shizofrenie had en ben getest...wat uit de test kwam is dat ik een meervoudige persoonlijkheid heb (door alle varianten van misbruik) en
daar hoorde ik ook over en weer gepraat in mijn hooft zo ja tegen elkaar en dikwijls buiten mij om...ik dacht gek tezijn en wist niet wie IK was.
Via een congres/lezing van de stichting weerklank kwam ik die dag een medium in de wandelgangen tegen met haar vriendin die
spiritueel therapeut is en zij beiden hebben mij op het sproor gezet.
Ik ben Hoogsensitief en overgevoelig (intutief), helderhorend wetend en voelend.

Als kind was mij dit gewoon en was ik nooit bang voor de stemmen en wilde alles mededelen aan mijn ouders.....Mijn moeder ging mij uit de weg en wees mij af.
Moeder zei tegen mij dat ik zo gek zou worden als ik luisterde naar de stemmenen en zij ook van mij en beiden in het gekkenhuis zouden belanden.
omdat ik nu weet datzij zelf ook deze kwaliteiten had die niet door de kerk werden gedoogd kan ik het haar vergeven...
Laatst kwam zij in een droom weer langs om tepraten en streek over mijn hand.
Dat maakte een heleboel goed....


www.kieskeurig.nl/patienteninformatie


www.stichtingweerklank.nl

Groeten van Mirakel

judith2
10 augustus 2010

Char,

Ik zie dat er iemand gereageert heeft die zegt dat er een kwaadaardige energie is. Nou weet ik er zelf ook niet zoveel van, maar het zou in principe wel kunnen dat er een kwade geest in het spel is waardoor je zelfs bezeten bent. Ik weet er het fijne niet van, maar alles wat ik erover lees lijkt wel op dat wat jij beschrijft. Misschien zou je iemand moeten zoeken die kan kijken of er inderdaad een geest in het spel is?

Je kan worden 'bezeten' door een geest, die je voortdurend lastig valt met stemmen in je hoofd. Deze stemmen kunnen iemand volledig beheersen en kunnen het slachtoffer aanzetten/overtuigen om dingen te gaan doen, zoals het gebruiken van drugs, het plegen van geweld en in sommige gevallen zelfs tot het plegen van zelfmoord ! Dit lijkt in eerste instantie onwaarschijnlijk, maar je moet niet vergeten dat het cijfer van misdrijf en zelfmoord veroorzaakt door stemmen aardig hoog ligt.

k bezocht eens een paar keer een vrouw in een psych. inr. Daar kwam ik in gesprek met een jonge Surinaamse vrouw die opgenomen was omdat ze zichzelf sneed in haar armen. Ze had haar armen vol littekens. "Het is net of ik er niet bij ben als ik het doe," zei ze.
Ik vroeg haar of ze een overleden oom had. En dat klopte. Ik zag dat ze bezeten was door die oom en vertelde haar dat. Hij dwong haar om zich te snijden. Daarom had ze het gevoel dat ze er niet zelf bij was. Ik bood aan om die oom uit haar te verdrijven. Dat vond ze goed.
De volgende ochtend ging ik er thuis even voor zitten en verdreef die geest uit haar lichaam. Een kunstje als je weet hoe het moet.
Vanaf dat moment heeft ze zich niet meer gesneden en was binnen 3 weken de inrichting uit als een 'ander' mens.

Ik heb twee stukjes gekopiëerd van internet. Misschien kan je er wat mee, veel succes!

Sara_kingdomhearts
22 september 2010

Hey Char,

Ik vind het echt heel vervelend voor jouw en je vriendinnen (die mensen met wie je aan het chatten was).
Ik weet niet of hij (die gast die je probeert over te nemen) je nog lastigvalt, maar zo ja, zou je dan aan hem kunnen vragen of zijn naam ansem (spreekt uit als ensum) is? En vertel me dan precies wat hij zei (je mag het ook mailen). Want als dat zijn naam is (of op de reactie die hij geeft ook) dan weet ik misschien wie hij is en wat hij wilt (en geloof me je hoeft niet bang voor hem te zijn, zolang hij je maar niet overneemt). Daarbij is hij waarschijnlijk geen kwade geest, ik kan je later uitleggen wie hij is en wat hij wilt. Wat ik je wel kan vertellen is dat hij niet meselijk is. Ik ken hem en ik en mijn vriendin hebben ook last van hem. Ik kan je meer informatie geven maar dan moet je me ff mailen, dat gaat niet zomaar over het internet, sorry... Dit klinkt misschien allemaal vreemd, maar toen ik en mijn vriendin dit op internet vonden, en als zijn naam ansem is, dan hebben we bewijs over wat we denken wie hij is (we herkende hem aan het duister om hem heen, aan zijn stijl van praten en aan dat let's make the world suffer dinges). Ik ben zelf 14 en mijn vriendin is 13 dus niemand gelooft ons wie hij is. Hij heeft namelijk zelf tegen me gezegt dat hij degene is die jouw lastig valt. Ik weet hoe je hem een beetje onder controle houd (hij probeert mij ook over te nemen) en mijn vriendin kan gewoon zonder overname met hem praten.
Veel succes er nog mee en ik hoop dat je me nog mailt (en ik zit nooit op dit forum, ff dat je het weet, ik geef alleen een reactie omdat je verhaal me opviel en ik weet, denk ik, wie hij is).

Groetjes Sara

Char
1 oktober 2010

Hey Sara,

eerst, sorry voor de late reactie. Ik zit ook niet erg veel meer op dit forum.

Ten tweede, ja ik heb nog erg veel last van hem. En ik zou het fijn vinden als je me vertelde wat hij is enzo. Ik heb het hem nog niet kunnen vragen, maar ik zal het doen wanneer het kan. Ik zou je graag een mailtje sturen, maar dan zou het wel handig zijn als ik je e-mail adres had. Zou je dat alstjeblieft kunnen geven? Dan praten we verder via mail.

Groetjes,
Char

Sara vriendin
3 oktober 2010

Hey Char,

Ik ben die vriendin van Sara die ook met die stem kan praten maar niet overgenomen word. Ik reageer nu effe omdat ik vannacht had gedroomt dat je een reactie had gegeven en dus keek ik op dit forum en zag dat je inderdaad een reactie had gegeven! (wat kunnen dromen toch handig zijn) Ik zal het Sara vandaag als ik haar spreek vertellen dat je gereageert hebt. Dan krijg je vanavond vast haar mail adres. Ik ga die niet zomaar voor haar geven, dat begrijp je vast wel. Maar als je mij wilt mailen mag dat ook hoor. Dit is mijn mailadres (niet mijn echte maar eentje die ik altijd op internet geef, je echte zomaar op internet geven is nooit zo slim...) : avril_lavigne@live.nl . Ik weet ongeveer evenveel over die stem als Sara aangezien ik en Sara vaak samen zijn en die stem er dan ook meestal is... Dus als je mij alvast wilt mailen dan mag dat! En ik beloof je dat ik zo gauw als ik Sara spreek haar vertel dat je hebt gereageert! Ik hoop dat je mij ook mailt aangezien ik er graag over mee praat en ik er ook veel vanaf weet!

Groetjes de vriendin van Sara (ik geef ook nooit mijn naam op internet, sorry, bij het mailen wil ik die wel vertellen hoor!)

saar_kingdomhearts
3 oktober 2010

Hey Char,

Ik hoorde van mijn vriendin dat je had gereageert dus ik heb meteen gekeken! Ik zag dat zij ook al een berichtje had achtergelaten. En tuurlijk mag je mijn mail adres anders zou ik niet zeggen dat je me mag mailen! Mijn mail adres is: saar_kingdomhearts@hotmail.com . Mail me snel he! En je kan ook een mailtje naar mij én mijn vriendin sturen als je wilt, zij is namelijk ook degene die dit forum in de eerste plaats met toeval vond. Al geloof ik niet bepaald dat toeval bestaat :P. Maarre mail me maar dan praten we er verder over zonder dat iedereen op internet kan meelezen. En het is wel vervelend voor je dat je nog erg veel last van die stem hebt, al snap ik wel hoe dat komt maar daar hebben we het wel over met mailen!

Groetjes Sara!

Anoniem idk
19 november 2013

Ik zit net in de eerst klas en heb een aantal kanten van mijzelf ondekt:

1Druk, vrolijk, en zoiets dat als iemand op dat moment iets bij mij of mn vrienden zou doen dan krijgt ie een klap, Eigenlijk dus een soort adrenaline (ps allemaal tegelijk)

Dan2 rustig verveeld

3
ik voel me raar heel raar en doe rare dingen
Pas lag ik in mn bed en beet ik mn schouder open
en ik heb dat met die lach ook gehad maar werd heel bang van mijzelf

4beschermend
heb het gevoel dat ik sterk sta en niets me nu kan overkomen

5volwassen (weet ook niet waarom)


Als ik gevoel 1 heb dan is er niks aan de hand
2 ook goed
3 Dan heb ik mezelf niet onder Controle en wil graag in een donkere kamer zitten en de rest kan me nietsschelen
4vrij
5 ik voel me gewoon volwassen

Ik weet het het bericht is vaag maar zo voel ik me ook. Ik bedoel zit net in de 1ste en nu dit allemaal
help! ben ik gek

PPS:er zijn nog wel meer dingen maar had nu geen zin meer om te typen

Charlie whatever
21 oktober 2016

hallo iedereen ik ben charlie en heb een duistere stem in mijn hoofd die mij soms overneemt
ik heb mezelf ook al meerdere keren gesneden door die stem
ik kreeg de stem toen ik 11 was
door de stem wil ik mensen soms pijn doen voor de lol , ik heb soms ook ineens een kwade lach waar ik soms zelf bang van word , ik schrijf zelfs soms dingen op mijn muur zonder ik het weet
ik weet niet wat er met me aan de hand is maar ik denk dat ik gek word...



charlie xx

21 oktober 2016
Beheerder

Stemmen horen en met stemmen leven.
Daar bestaan therapieën voor.
Het gaat vaak om negatieve invloeden die uitbeeldingen zijn van verdrongen inhouden.
Dus zelfhaat als stem in je innerlijk omdat je beschadigd bent of nooit in je waarde bevestigd.
Nare ervaringen kunnen splitsingen in je geest veroorzaken die als stem kunnen optreden.
Het doel van een therapie is om je aandacht op andere zaken te richten en de stem niet te voeden.
Het gaat niet om geesten maar om deelgebieden of deelpersoonlijkheden en dus kun er wat mee.
Het is bekend dat complexen stemmen kunnen veroorzaken.
Belangrijk is dus te beseffen dat je niet machteloos hoeft te zijn.
Hoe wanhopiger je bent hoe meer je de bron van negativiteit voedt.
Het gaat om zelfhaat die als demon verschijnt.

Complexen gedragen zich als demonen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 21 oktober 2016 door Sheherazade.