Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geest gezien

Cheyenne.
6 september 2012

Heej , ik ben Cheyenne. Ik heb dit gisteravond meegemaakt. Ik keek naast mijnn bed en zag opeens een meisje, het ging heel snel en ze was in enkele seconden al weer verdwenen. ik wil echt wat meer te weten komen nu.. Mss wat het betekent.

shevon
24 september 2012

ik heb gemerkt als ik alleen thuis ben en ik ben in mijn moeders kamer in de spiegel aan het kijken er een grote zwarte schim voorbij gaat heel snel dat ik gwn schrikt en als ik kijk het gewoon weg is of in mijn kamer dan lig ik met mijn deur open zie ik heel snel een zwarte schim voorbij gaan heel raar wie kan mij vertellen wat het is owja en als ik me omdraai dan voel ik een lange warmte in mijn rug alsof het achter me staat en mij acgrervolg ps. wie kan mij vertelen wat het is want het is echt eng en creapy :Ssss

rooos
26 september 2012

hallo allemaal,
ik begrijp jullie allemaal het is echt eng mijn oma is een paar jaar geleden overleden en die dag toen ze is overleden lag ze in de kist en iedereen eromheen om iets te zeggen ik ging naar de wc en toen ik uit de wc kwam en in de gang in het spiegeltje keek daar stond op zo'n plakje een kaars en in dat spiegeltje zag ik de lachende mond van mijn oma ik weet het zeker omdat mijn oma een dubbele kin had dus en mijn stief oma haar man is ook een paar jaar geleden overleden en de dag de tijd dat haar man overleedt ging ze na een tijdje met iedereen naar huis en ze stond even stil want ze heeft zo'n klok die uniek is en die stond stil precies om de tijd dat haar man is overleden eng he ze heeft de klok ook niet meer aan de praat gekregen

Daniëlla Muysers
26 september 2012

Hallo allemaal

Ik lag op mijn rug te slapen. Plotseling werd ik wakker geschudt en ik dacht dat mijn man dat gedaan had.
Ik keek naar hem, maar hij lag vredig te slapen. De slaapkamer was half duister en ik keek naar de wekker op de kast.
Het was kwart voor acht in de morgen. Maar tot mijn grote verbazing zag ik een gestalte gekleed zoals een monnikig in een klooster.
Hij droeg een kap en daardoor kon ik zijn gezicht niet zien. Hij keek naar mij met zijn wit schitterende ogen
Daarna keek ik terug naar de wekker en toen was hij verdwenen

eliza
18 januari 2013

Ik heb ook een geest gezien geloof ik. ik lag in mijn bed, en toen verscheen er opeens
een meisje met bruin haar, verder weet ik niet meer hoe ze eruit zag.. maar het was heel duidelijk en ik weet zeker
dat het iets was. het was echt héél helder. maar het was ook heel snel weer weg...

Onbekend123
24 april 2013

Ik ging slapen en toen deed ik me ogen dicht, ik hoorde 2 keer het geluid van een aansteker, (als je hem aan wil maken) ik werd erg bang, ik hoorde allemaal geluiden en deed maar mijn ogen dicht! Toen ik ze open deed zag ik een geest, ik knipperde en de geest ging langzaam weg! HELP WAT MOET IK DOEN!

24 april 2013

Hoe zag die geest er precies (of ongeveer) uit? Dat geluid betekent trouwens dat hij contact met je wil zoeken. De reden hiervan kan per geest verschillen en is alleen te achterhalen als je contact met hem hebt (moet je wel zeker van zijn als je dat wilt)

lucasclaus
10 juli 2013

Al vanaf me kinds af aan zie ik geesten, ik zag er ongeveer elke week 1... maar nu... nu zie ik er elke week 3, sinds vorig jaar, als ik alleen ben ik ben dan mega bang en ik probeer dan te zeggen:"ik doe jullie geen kwaad" maar dan zeggen ze stilletjes "heeeelp ons" daardoor ben ik mega bang

lucasclaus
10 juli 2013

ik zie ze ongeveer 5 jaar en ik ben nu 10 jaar toen ik 5 was dacht ik dat het de Tv was maar na een jaar begon ik te beseffen dat ze echt zijn en nu zie ik ze drie keer per week ik ben aan het zoeken wrm ze hulp nodig hebben.

10 juli 2013

Ik zie ze al vanaf kinds af aan al 5 jaar ik ben nu tien jaar toen ik 5 was dacht ik dat het de tv was maqr na een jaar begon ik al te beseffen dat het echt was ze komen altijd als ik alledn ben ik zeg dan altijd ik doe jullie geen kwaad maar ze zeggen alleen maar heelp ons heg zijn altijd dezelfde het zijn er drie ze komen elke week 1 keer ik probeer te onderzoeken wat ze precies willen en bedoelen met heelp ons in het begin was het elke week 1 dezelfde maar na een tijdje waren hetxer 3 ik was en ben nog altijd mega bang.

Grtjes lucas

hartenvrouw
11 juli 2013

Hoi Lucas,

Een tip voor jou (en ook voor de anderen die bang zijn voor geesten). Ik heb gehoord dat als je erg veel last hebt van de geesten, dat het goed is om je huis te reinigen met witte salie. In de natuurwinkel zijn saliebladeren te koop. Je steekt de bladeren gewoon aan en dan gaan ze wat roken, maar dan werkt het wel. En dan stuur je de geesten naar het licht, gewoon al door het tegen ze te zeggen. Denk dat je dan het beste bij een open raam kunt gaan staan.

Hier staat info over het reinigen van je huis:

[plazilla.com]

Hoop dat je er iets aan hebt!

Groetjes

24 juli 2013

De geesten kwamen nu steeds minder bij me thuis beelde ik de geesten wereld in, de geesten kwamen eergisteren nog eens en ze zeiden dat ze zijn gered dankzij mijn wereld die ik had ingebeeld en dat ze me gingen missen want ze gingen nooit meer terug komen gisteren lag er nog een briefje op mijn bureau in me kamer waar op stond: dankjewel we gaan je missen.en dan... ging ik ze nooit meer zien. Maar... ik ga ze stiekem heel hard missen na al die jaren begonnen ze meer en meer te vertellen en zijn we vrienden geworden ze zeiden niet alleen meer help me.

Grtjes. Lucas

donna
25 september 2013

Ik zie vaak dingen die gebeuren of gebeurt zijn.
Een soort deja vu.
Ik heb soms ook wel eens dat ik vreemde geluiden op mijn kamer hoor zoals op de zolder boven mijn kamer en heb ik het gevoel dat er iemand in de buurt is (terwijl ik alleen ben)
En dat de radio of dvd speler uitzichzelf aan gaan.
En toen zag ik volgens mij een geest op schoo ik draaide me om en toen was het weg...
Ik weet niet zeker maar volgens mij was het een vrouwelijk figuur...
Of ik het paranormaal kan noemen weet ik niet maar het is wel een beetje eng!

Geest9
15 januari 2014

Ik heb ook 2 keer een geest gezien...
1 keer toen was ik nog klein en was ik bang naar beneden naar mijn ouders gegaan omdat ik vreemde geluiden hoorde. Toen ik terugkwam stond er in mijn kamer een wit doorzichtig figuur. Ik was toen 6 en was zo bang dat ik me op de grond liet vallen. Toen ik na een minuutje weer overeind kwam, was er niks meer te zien. Toch weet ik het zeker.
De tweede keer was gisteravond nog. Mijn kat is overleden toen ik acht was. Gisteravond lag ik al in bed en had even met mijn ogen dicht gelegen. Ik deed ze weer open en ik zag een doorzichtige staart voor mijn gezicht langsgaan. Ik zag daarna niks maar ik voelde gewoon dat er een kat tegen me aan kwam liggen.
Het was nogal eng, maar vooral fijn. Ik mis mijn lieve kat nog steeds heel erg, dus het trooste me dat ze onzichtbaar bij me lag.

Geest9
15 januari 2014

Maar niemand gelooft me, iedereen denkt dat ik gek ben of gewoon teveel fantasie heb...
Dat heb ik al van kleins af aan gehad, die fantasie

Mauranne
30 april 2014

ik zag ook eens een geest. onlangs lag ik gewoon te slapen en toen deed ik zomaar uit het niets mijn ogen open ( maar ik was wel in een diepe slaap geweest) en toen zag ik rechts van me een geest naar me kijken. ik was echt heel bang, het was een jonge man. ik voelde me verlamt en begon stilletjes te hopen dat hij weg zou gaan en toen.. ging hij ook weg.

wimp
7 mei 2014

Mensen maak jezelf toch niets wijs, er bestaan geen geesten, geen spoken geen demonen. Al dat gezever is om een punthoofd van te krijgen!

Caroline
28 mei 2014

Ik heb gister een verschijning/geest/spook gezien maar het ging zo snel.
Het is zo klassiek dat ik moeite heb om mijzelf te geloven maar ik weet wat ik heb gezien!

Mijn vriend en ik liepen gisteravond (ca. 22.30) door park Zijpendaal, zoals we wel vaker doen.
Alleen meestal zijn we voor de schemer thuis maar we hadden het naar ons zin en romantisch
op een bankje gezeten (ondanks het regenachtige weer) dus het was wat later geworden.
We wandelde weer richting Sonsbeek park om naar huis te gaan.

Toen we langs Huis Zypendaal liepen zag ik iemand [lopen] op een afstand.
Ik was enigszins verbaasd want we waren niemand, behalve twee hardlopers ca. 30 min daarvoor, meer tegengekomen.
Dus ik maak een opmerking over dat ik iemand zie lopen maar deze persoon zag er vreemd uit, helemaal wit/bewoog snel.
Mijn vriend zag niemand. Toen we verder liepen en ik naar links keek, zag ik niemand meer. Ik vond het echt
heel vreemd maar ik dacht dat ik het misschien verkeerd gezien had (waarom ik dat dacht weet ik ook niet).

Maar om een of andere reden keek ik daarna over mijn schouder en zag ik een witte verschijning (vrouw) langs zweven (!).
Geen voeten gezien, helemaal wit (met een blauwachtige waas) voorbij zweven (!) richting het huis. Het ging allemaal zo snel!
Ik schreeuwde en dook tegen mijn vriend aan en durfde niet meer te kijken. Ik heb mijn vriend vastgehouden en mijn
ogen half dicht gehouden en snel gelopen tot we bij de lantaarnpalen in Sonsbeekpark kwamen. Mijn vriend heeft niets gezien maar hij voelde wel iets. Hij wilde ook achterom kijken maar ik was eerder.

Mijn wereldbeeld staat even op zijn kop. Ik kan er niet bij dat veel van die volksverhalen gewoon waar kunnen zijn.
Witte wieven, kasteelgeesten etc, wie weet! En wat moet ik nu denken over kabouters, trollen, elven...
ik weet het even niet meer. Ik heb er nog steeds hoofdpijn van.

Jos
7 augustus 2014

Je hoeft hier zeker niet bang voor te zijn. Dit gebeurd bij heel veel mensen als ze moe zijn of vlak voor het slapen of net na het slapen/dromen. Dit overkomt bijna iedereen wel eens in het leven. Van hele enkele keer in je hele leven tot heel vaak. En inderdaad vroeger dacht men dat dat iets te maken had met geesten of goden enz…. maar tegenwoordig kan men dat aantonen in de hersenen door MRI scans enz… dat dit een hallucinatie is. En ook al geloven veel mensen niet gelijk wat ik zeg is het nog steeds heel goed mogelijk dat het wel zo is wand een hallucinatie ziet en klinkt vaak levens echt!!! Wat jij waarschijnlijk had was een auditieve hallucinatie. Dat is dat je dingen hoorde die er niet zijn.(en die andere dus ook niet hoorde). Je hoeft niet te denken dat je gek bent nu wand dit kan de gezondste mensen wel eens overkomen. Ik had wel eens toen ik net wakker was en mijn ogen nog dicht waren hoorde ik 2 keer het inlog deuntje van mijn PC. Terwijl mijn PC gewoon uit was. En mijn moeder hoorde wel eens de bel beneden toen ze midden in de nacht wakker werd terwijl mijn vader die naast haar lag helemaal niks hoorde. Dit is een heel bekent fenomeen wat niet kwalijk is ook al kan het af en toe pittig beangstigend zijn. En dat je ouders je niet geloven.. tja.. dat gebeurt ook vaak. maar dat betekend niet dat het niet waar is omdat zij dat zelf nooit hebben meegemaakt. Ik denk dat het beste is dat je dat met je huisarts gaat bespreken. Schaam je er niet voor, wand wat ik al zij dit komt vaker voor dan je denkt. Veel succes

kasandra
12 oktober 2014

Hallo allemaal, ik ben een vrouw van 41 jaar.
Als kind zag ik altijd 's nachts een man aan mijn bed, ik zag zijn contouren, een kleine dikke man, maar ik kende hem niet. Ik deed mijn ogen open als ik hem in mijn hart voelde en dan zag ik hem staan naast of op mijn bed. Iedereen die ooit een geest zag/voelde weet wat ik bedoel...je voelt dat je niet alleen bent ook al heb je je ogen toe,je weet gewoon wanneer hij of zij er is. Een vrouw aan mijn raam zong me ook soms in slaap toen ik klein was. Ik vond dit allemaal heel beangstigend en die man is ook de enige geest die ik letterlijk kon zien.

Nu, toen ik volwassen werd dacht ik dat ik gewoon als kind teveel fantasie had, maar toen ik na een stukgelopen relatie opnieuw bij mijn ouders introk ontdekte ik dat die mensen er nog steeds zijn. Ik heb die man al heel dikwijls proberen te slagen maar ik sloeg er dwars door. En ondertussen weet ik ook dat ik niet de enige in ons gezin ben die ze kan zien. De vrouw staat namelijk steeds aan mijn moeders bed.

Jullie zijn dus zeker niet gek en moeten heus niet naar de dokter. Ik weet wat Jos bedoelt maar ik denk dat we allemaal weten dat we het hier over een heel andere ervaring hebben. Waarom we niet allemaal geesten kunnen zien of hun aanwezigheid kunnen voelen weet ik niet. Alleszins, al die negatieve reacties van mensen die het niet snappen kunnen we missen.
Veel mensen die ik verlies komen persoonlijk afscheid van me nemen en dat zal ik zeker ook doen als mijn tijd gekomen is, de dood is zeker niet het einde.
Kasandra

Meuh
13 oktober 2014

Soms heb ik van die zalige dromen die een hele dag blijven nazinderen, van die levensechte dromen met geluid, kleur en alles wat lijkt alsof het echt gebeurd is. Ik kan enorm nagenieten van zo"n ervaringen maar blijf wel met de voeten op de grond. Je mag fantasie niet met de werkelijkheid verwarren. Het is niet omdat er zich spookgedaantes aandienen dat die ook werkelijk bestaan. Voor de rest, ieder gelooft uiteindelijk wat hij of zij wil.

angelina.pdp
20 juni 2015

julie zijn niet de enige die dit zo ervaren

Donna
1 augustus 2015

Dit gaat wr niet over dat ik een geest heb gezien hoor, althans dat weet ik niet zeker. Al toen ik klein was zag ik altijd zwarte wasen op de muur en het maakte me zo ongemakkelijk en verdrietig altijd dus dan mocht ik bij mijn moeder slapen. Ik ben nu 13 en ik heb er nu ook nog last van , maar dan op een heel andere manier.... S'avonds hoor ik dingen(het zijn geen duidelijke woorden ofzo hoor) ik voel iets gemeens , alsof het me van mijn slaap weg wilt houden want als ik mijn ogen dichtdoe lijkt het alsof het me knijpt of me met wind in me gezicht slaat of even iets laat kraken en het me altijd volgt...Waar ik ook naartoe ga. Verder zie ik ook blinkende sterretjes in de buurt van mijn kledingkast en in de buurt van mijn bed. maar daar maak ik me geen zorgen om. Maar voor die gemene energieen(zo noem ik ze dan ;) ) ben ik echt HEEEEEEL BANG!!! Help wat moet ik doen. Ik heb al geprobeerd het tegen me ouders te zeggen maar zij zeggen dat ik het dan gwn allemaal oproep dat vind ik echt vreselijk dat ze zoiets zeggen

jolina2813
27 augustus 2015

Ik was wakker en lag savonds op bed om te gaan slapen maar op mijn balkon hoorde ik van alles ik heb ged8 dat ik geesten waarnam paar dagen ervoor kwam ik van het toilet en AG fonkelen licht puntjes er verscheen een mens keek ni blij schrok me rot ben naar de buren gerend en zag daar geesten in de kamer ook een donker meisje en het knikte ook toen ik dat zei de dagen erna raar gedroomd heb mn overleden vader goede vriend en een ex gezien in de hemel en als ik smorgens naar de lucht keek keek dat de de wolken lachte in de vorm van en man heb ook beelden overdag in de wolken gezien engelen en dansende mensen ik kan het echt niet verklaren en ben niet gek maar zit nog steeds na te denken wat in vredesnaam heb ik gezien ik voel vaak ook aanwezigheid en merk gau bij mensen of ze ok zijn of niet wie heeft hier een antwoord op tis mij een raadswl

Shanna
13 oktober 2015

Ik ben vaak verhuisd. Drie adressen terug woonde ik op de begane grond van een portiekflat in een niet zo heel goede wijk in Leeuwarden. Pas nadat ik het huurcontract had getekend en mijn intrek had genomen, hoorde ik van een buurvrouw dat er in mijn woning een alcoholist had gewoond die zichzelf door het drinken van spiritus het leven had gelaten.
Toen zij eens op bezoek kwam, zei ze dat mijn woonkamer precies zoals zijn woning was ingericht.
Verder gebeurden daar veel heel vreemde dingen, zoals het verdwijnen van blikjes bier van mijn partner... , nou ja, misschien ook niet zó vreemd? Na een tijd werden de rare gebeurtenissen, die ik en mijn vriend aan deze geest toeschreven, wel steeds gevaarlijker. Het toppunt gebeurde zó: Ik was op een slaapkamer die grensde aan de woonkamer. Mijn vriend lag op de bank in de woonkamer, bezig een (strip)boekje te lezen. Toen hij op de rechterpagina wilde doorlezen, trok "iets" dat hij bóven dat boekje zag, zijn aandacht. Uit het niets vormde zich een koperen kogeltje, en dat kogeltje kwam heel snel en plotseling op hem af. Gelukkig veranderde zijn koers vrij abrupt, alsof iemand (of Iemand?) dit niet wilde laten gebeuren. Ik hoorde "iets" vallen in de woonkamer, dus vroeg mijn vriend wat daar viel. Hijzelf dacht eerst dat dit niet écht was, maar omdat ik dit had horen vallen, moest hij wel geloven dat dit wél echt was. De vader van mijn vriend was kort daarvoor overleden, mijn vriend heeft zich nog lang beschermd gevoeld door zijn vader's aanwezigheid. Ik weet niet of ik dit laatste moet geloven, maar feit is wel dat het kogeltje gelukkig van koers veranderde. Als dit níet was gebeurd zou hij daardoor dit beslist in zijn voorhoofd hebben gekregen!!!
Al toen ik nog een jaar of acht, negen was, kon ik door alleen maar te willen en heel geconcentreerd kijken, de kastdeur van mijn slaapkamertje destijds openen en sluiten, en ook het licht uitdoen. Maar het kwam ook voor in die tijd dat ik uiteindelijk als verlamd en stijf van angst in mijn bed lag. Ik vermoed dat veel ouders geen idee hebben van wat hun grut allemaal uithalen. Zulke dingen openen één van de vele deuren van de duivel, als je het mij vraagt.
Ik ben van mening dat je beter géén contact zoekt met "boze" dan wel verdwaalde geesten. Ik heb gehoord dat wie vlak na zijn/haar overlijden níet naar het licht gaan, op de aarde blijven ronddolen, iets dat mij verschrikkelijk lijkt. Ook zou het kunnen dat mensen zijn "gebonden" aan de aarde, ik bedoel dat ze gehecht zijn aan spullen, geld, en wie-weet nog andere situaties "hier beneden"... .
(Ik hoop dat mijn tekst niet te lang is geworden... .)





Deze discussie is gesloten.