Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik zie ze lopen

Suzanne
12 jaar geleden

Oke dit is egt raar. je loopt over straat en ziet ineens iemand voor je staan en je knippert effe en dan is die weer weg. bij mij zie ik ze vooral in de nacht tamelijk eng. maar als ik bang ben lijkt het of ze me beschermen? en soms voel je gewoon dat er iets gaat gebeuren waar je spijt van heb aar dat vindt ik niet het ergste. ik ze nu steeds vaker dat vind ik het ergste maar ze geven ook een gevoel van bescherming.

Char
12 jaar geleden

Hey Suzanne,

Je moet niet bang voor ze zijn. Helemaal niet als ze je het gevoel geven dat ze je beschermen. Want dat doen ze dan waarschijnlijk ook. Dat voorgevoel dat er iets gaat gebeuren, heb ik ook vaak. Hoef je ook niet bang voor te zijn. Je kan er weinig aan doen, behalve extra voorzichtig zijn als je weer een voorgevoel heb. Ik hoop dat ik je heb geholpen.

Char

12 jaar geleden

Heb je misschien ook het gevoel dat je graag iemand om je heen wil hebben die je beschermd?

Tinca
12 jaar geleden

Hai Suzanne,

Volgens mij, als ze kwaad in het zin hebben, dan worden ze gevoed door je angst. Wat is nu het ergste wat er kan gebeuren? Het is goed om jezelf met je angsten te confronteren. Daar wordt je uiteindelijk sterker van. De confrontatie aangaan hoeft niet persé gelijk frontaal. Misschien kun je er eerst achterkomen waar je nou eigenlijk echt bang voor bent. Misschien heeft het met controle en machteloosheid te maken. Of teleurstellingen. Of je eigen krachten?

Liefs,
TT

suzanne
12 jaar geleden

ja dat klopt alleen vindt ik soms veel te eng. maar ik heb er ook weer een hekel aan om met iemand samen te werken. het is wel fijn om iemand om je heen te hebben zoals mn vriendin maar soms lijken het er wel 5 die voor me staan en kijken ze je aan alsof je hun eten wordt en dan zijn ze weg. ik voel sinds ik er meer zie een pijnlijk of scheurend gevoel als ze weg gaan. maar ik kan dat niet volgen de ene keer beschermen ze me en de andere keer pijnigen ze me
xxx suzanne