Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dringend

12 jaar geleden

Nu 19 jaar geleden, werd ik geboren. Mijn moeder had een miskraam gehad, maar als nog bleek ze zwanger te zijn van mij. ( Ze had al 2 zonen en wou graag een dochter. ) toen op een gegeven moment kwam er een wit '' iets '' bij haar bed en vroeg haar '' Gelooft gij mij dat u zwanger bent? '' en '' Gelooft gij mij dat u een dochter zult krijgen? '' ... Ik heb hier weinig last van gehad tot dat ik een jaar of 8 werd. Ik moest iets van zolder halen, van mijn vader onder bed weg en het licht deed het niet. Ik was best wel een beetje bang, maar goed ik liep naar de zolder en voel met mijn hand onder bed zonder er naar toe te kijken, plotseling voelde ik een ijs en ijskoude hand op mijn hand. Ik trok mijn hand snel weg en ben in paniek naar beneden gegaan, en niemand geloofde het omdat ik nog een kind was.

Paar weken later, had ik een beetje gedonder thuis gehad en klopte er iemand 3x op mijn slaapkamer deur, ook de rest van het gezin hoorde het. Wat het was ik weet het nog steeds niet.

Ook krijg ik seintjes binnen, dat ik niet ergens naar toe moet gaan... Dat er gevaar dreigt, koude rillingen, iemand die mijn stem roept. Vooral gebeurd het in de winkel of op straat, of dat ik af en toe een beuk tegen mijn schouder krijg. Daarnaast kan ik soms voelen wat een ander zegt en krijg ik datums + tijdstippen binnen. Deze dingen heb ik nog wel. Daarnaast heb ik sinds 7 maanden ongeveer last van paniek aanvallen, en ben ik daar erg bang voor, als ik op het punt sta om een paniek aanval te krijgen, word mijn lichaam helemaal warm en is het over. Ook mijn kussen is warm.

Maar sinds een tijdje heeft mijn zusje ook het zelfde, alleen dan negatief. Ze doet mensen zeer, ze maakt dingen kapot en beweegt dingen zonder dat iemand het door heeft dat zij het was, ook zag ze rooie ogen op de muur en mensen die haar kamer binnen kwamen en niks zeiden. Alleen maar zaten en verder niks deden. Ook zwarte schaduwen, we zijn er achter gekomen dat het verkeerd is en niet de juiste die bij haar moet zijn. Ik heb haar erbij geholpen om het laten te verdwijnen. Maar nu heb ik dat probleem, en ik weet niet wat ik er mee aan moet. Geluiden hoor, mensen zien die er niet zijn en in een flits weer weg zijn, schaduwen en noem maar op. Weet iemand wat dit is? Hoe ik dit weg krijg? Ik heb zelfs nachtmerries gehad dat iemand mij achter na zat en ik niet kon ontsnappen, mijn enige manier was scheeuwen. Ook verscheidene keren op het balkon gestaan 'Mijn zusje moet daar weg' ... Het blijkt dat ze mijn zusje ook nog steeds achter volgen af en toe, maar lang zo erg niet meer.

Wat is dit? En wat wil diegene?

Alex
11 jaar geleden

hallo,

lastige kwestie,
iets/iemand wil contact, probeer het hem/haar te praten,
en uit te leggen,
leg uit dat het lichaam van jouw, van jouw is, en van je sus van je sus is.

grizzly
11 jaar geleden

het is inderdaad een geest en ik denk ook da je met hem moet praten en hem duidelijk moet maken dat het jouw lichaam is en het lichaam van je zus van je zus is en dat ie weg moet gaan want het is denk ik een rusteloze geest die bij zich zelf denkt nog nie klaar te zijn hier op aarde om naar hiernamaals te gaan