Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vorig leven..

Tobey Bossum
12 jaar geleden

Hallo allemaal.

Ik wil graag hulp met een droom die ik vaak heb.

ik droom vaak dat ik een wolf ben, een sneeuwwitte wolf met witte ogen die nog witter zijn dan het witste wat je ooit hebt gezien..
ik ben in een bos, en ik jaag.. gewoon zoals een wolf doet, in een groep.
maar ik heb steeds vaker en duidelijker het gevoel dat ik dat was in mijn vorige leven.

kan dit kloppen?

12 jaar geleden

Ja, dit kan kloppen. Dan bedoel ik: Dat het ook kan zijn dat dit geen droom was, maar een paranormale ervaring van je vorig leven. En dat heb je misschien kunnen onthouden na je reïncarnatie. Ik heb trouwens ook zo'n gevoel weleens, en ook met dieren. Misschien kan je een keer het boek van 'Pim van Lommel: Eindeloos bewustzijn' lezen.

Maar als het een gewone droom kan zijn betekent dit waarschijnlijk je droom:

Wolf (Witte) - Een wolf symboliseert schoonheid, mysterie, zelfvertrouwen en trots. Je bent een eenling omdat je daarvoor kiest. Een negatievere uitleg is dat de wolf duidt op vijandigheid en agressie.

Deze droom kan tevens een oncontroleerbare macht of situatie in je leven symboliseren.

Een witte wolf wijst op heldhaftigheid en overwinning. Je hebt de prettige eigenschap om zelfs in de donkerste tijden een lichtpuntje te zien.

Als je droomt dat je een wolf doodt, duidt dit op verraad en onthulling van geheimen.

Jacht - Een jacht staat symbool voor rijkdom, plezier en luxe. Je hebt geen grote zorgen en streeft een leven vol gemak na. Deze droom kan ook juist een onbewuste wens aangeven om meer tijd vrij te maken voor recreatie. Misschien zou je het even een poosje kalm aan moeten doen.

Bos - Een bos vertegenwoordigt leven, vruchtbaarheid, verjonging en lente. Een andere betekenis van het bos is dat het staat voor het onbekende of onderbewuste. Je zou een gedeelte van jezelf kunnen ontdekken dat gedreven wordt door instinct.3 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Kruimeltje.